Ce lucruri să eviți dacă nu vrei să pierzi o femeie independentă

O femeie independentă nu are nevoie de o relație pentru a se simți completă. Cu toate acestea, nu înseamnă că nu își dorește să fie într-o relație.
Doar că este mai greu să o ții lângă tine, pentru că știe exact ce își dorește și nu acceptă niciodată mai puțin. Vrei să știi ce lucruri ar trebui să eviți dacă vrei să ții lângă tine o femeie independentă?

Ce să nu faci dacă vrei să menții relația cu o femeie independentă


1. Nu încerca să o schimbi


Acesta este cel mai important sfat pe care ți-l poate da cineva în cazul unei femei independente. Aceasta și-a construit singură viața. Nu încerca să o împiedici să meargă mai departe pe drumul pe care și l-a făcut.
Încurajeaz-o să continue! Și poți găsi și inspirație pentru propria dezvoltare.

2. Nu-i ignora interesele


Dacă vei acorda timp acțiunilor, gândurilor și sentimentelor sale, vei vedea că relația are foarte mari șanse de reușită.

3. Nu te ascunde


Unul dintre motivele principale pentru care o femeie independentă alege să fie într-o relație cu tine este faptul că ar putea descoperi un nou univers. Arată-i cine ești, împărtășește-i obiectivele și visurile tale. Fii suficient de curajos încât să-i arăți partea ta vulnerabilă.
Te va iubi pentru asta.

4. Nu face presupuneri


O femeie independentă este obișnuită cu micile ei rutine și cu modul ei de a fi. Dacă vrea să petreacă o seară singură sau vrea să meargă în parc să citească o carte nu este dezinteresată, ci vrea doar să-și reîncarce bateriile. După ce este pe cont propriu pentru o perioadă de timp, se va întoarce la tine.

5. Nu o grăbi


Alegerea ta ca partener este un semn al faptului că te apreciază și că vede un viitor pentru voi doi. Dar schimbarea stilului său de viață astfel încât să te includă și pe tine reprezintă, de fapt, o modificare importantă și dificilă.
Ai răbdare și asigură-te că știe că îi apreciezi independența!
iulia-mirica
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod