Ce înseamnă fiecare sărut: ce fel de iubire îți poartă

Știai că fiecare sărut are o anumită însemnătate? Sărutul este cunoscut ca un act universal prin care oamenii își arată dragostea și afecțiunea în cele mai multe cazuri.
Sărutul poate fi pe mai multe părți ale corpului, iar în rândurile ce urmează am încercat să găsim semnificația celor mai frecvente săruturi. Iată ce înseamnă fiecare sărut, în funcție de locul în care este plasat!

Sărutul pe frunte


Sărutul pe frunte semnifică, de obicei, prietenia dintre două persoane. În funcție de modul în care este plasat, acest tip de sărut poate fi utilizat și ca un mod de a-ți arăta afecțiunea față de persoana iubită. Multe persoane folosesc acest sărut atunci când întâlnesc o persoană, pentru a-i transmite acesteia că le place de ea.

Sărutul pe gât


După cum sugerează și numele său, acest tip de sărut implică sărutul gâtului cuiva. Unele persoane apelează la ajutorul sărutului pe gât după sărutul franțuzesc.
Trebuie să înveți să micșorezi cantitatea de salivă produsă pentru a executa acest tip de sărut perfect. Se folosesc doar buzele pentru acest tip de sărut și este recomandat în momentele romantice dintre două persoane.

Sărutul franțuzesc


Acest sărut este considerat cel mai popular sărut romantic. Sărutul franțuzesc este sărutul în care limba unei persoane atinge limba altei persoane. Acesta este motivul pentru care este cunoscut și sub denumirea de sărut cu limba. Cu toate că este foarte ușor de executat, poate dura chiar și ani de zile pentru ca antrenamentele să ducă la perfecțiune în arta sărutului.

Sărutul eschimoșilor


Acesta este utilizat frecvent de către copii și părinți, pentru a indica afecțiunea. Sărutul eschimoșilor implică frecarea nasului de nasul persoanei iubite.
Și da, își are originea de la eschimoși, de unde și numele acestuia.

Sărutul pe obraz


Acesta este un sărut cu gura închisă, pe obrajii cuiva. Sărutul este folosit adesea ca o modalitate de salut, printr-un pupic pe fiecare obraz. Este un semn prietenos al afecțiunii pentru o persoană pe care o cunoști și care ți-este dragă.

Sărutul pe maxilar


Este întâlnit mai ales la persoanele care sunt familiare unele cu altele. Nu ar trebui să încerci acest sărut niciodată cu o persoană pe care abia ai cunoscut-o.
Sărutul pe maxilar este, de fapt, un sărut ferm pe partea de jos a maxilarului, unde se întâlnește gâtul cu maxilarul. 

Sărutul în aer


Acest sărut este folosit ca o formă de salut, în cazul prietenilor și familiei. Este făcut prin țuguierea buzelor, în apropierea unei persoane, producând un sunet ca de sărut.
iulia-mirica
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod