Ce greșeli fac femeile într-o relație și cum să le evite

Ai găsit în sfârșit persoana care simți că te completează și alături de care te vezi pentru mulți ani de acum încolo, dar ți-e frică să nu o pierzi?
Dacă tinzi să repeți atitudini și comportamente care ți-au adus numai necazuri în relațiile anterioare, poate că a venit momentul să te oprești pentru un minut și să cugeți. 

Se spune că femeile sunt ființe complicate, dar dacă este adevărat? Putem fi de acord cu această afirmație doar dacă stăm și ne gândim la faptul că noi, femeile, avem instinctiv pornirea de a comenta câte ceva tot timpul. 

De cele mai multe ori, avem impresia că noi știm mai bine, că avem întotdeauna dreptate și nici nu ne dăm seama cât de greșită este această gândire. 

Exemplele de mai sus sunt doar câteva greșeli pe care reprezentantele sexului frumos le fac într-o relație, iar acestea nu fac decât să le distrugă șansa la fericire.
Hai să aflăm ce alte greșeli mai fac femeile în viața de cuplu și cum le pot evita pentru a avea o relație frumoasă și de lungă durată, potrivit doer.ro.

Încerci să îl schimbi


La început, femeia va vedea doar calitățile unui bărbat, dar cu timpul, se va concentra doar pe defectele sale și, prin urmare, va încerca să îl schimbe. În primul rând, trebuie să conștientizăm faptul că fiecare om are defecte și calități și dacă partenerul tău te poate iubi exact așa cum ești, și tu, ca femeie ar trebui să poți. 

Oamenii se schimbă cu greu, și în majoritatea cazurilor, dar dacă ei își doresc acest lucru, așa că să nu crezi că ai puteri magice.
Oricât de mult vei argumenta sau te vei justifica, planul tău nu va avea succes pentru că bărbații vorbesc o cu totul altă limbă decât femeile. 

Evident vor exista momente când nu îți vor conveni anumite lucruri și, în loc să îl critici sau să îl faci să se simtă prost, poți încerca să fii blândă cu el și să spui ceva care îl va face să se simtă bine și care îl va inspira să facă aceea schimbare pe care ți-o dorești de unul singur, de exemplu: „Arăți foarte bine în acea ținută, dar poate cu acei pantofi ar fi și mai bine”. Citește continuarea pe divahair.ro

divahairro
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod