10 lucruri pe care un bărbat bun nu le va face femeii pe care o iubește

Se întâmplă adesea să îi rănim pe cei pe care îi iubim, însă nu intenționat. Toată lumea face greșeli și este perfect normal, pentru că dacă nu ar exista greșeli nu am avea din ce să învățăm. Cu toate acestea, ambii parteneri ar trebui să se simtă prețuiți în majoritatea timpului.
Într-o relație, lucrurile nu vor fi întotdeauna roz pentru că vor exista situații când vor fi aruncate cuvinte pe care apoi ambii le vor regreta, însă este o diferență uriașă între a avea din când în când astfel de momente tensionate și a avea constant un comportament degradant față de partenerul tău de cuplu. 

De cele mai multe ori, o persoană care este supusă unui astfel de tratament toxic, ajunge să se îndoiască de sine și să-i caute scuze partenerului său pentru felul în care se comportă.

Este frumos să ai o inimă plină de compasiune și să încerci să vezi mereu ce e mai bun în oameni, dar dacă partenerul tău îți oferă un astfel de tratament trebuie să iei lucrurile ca atare și să realizezi că relația ta îți face mai mult rău, decât bine.
Nu trebuie să uiți cât de valoros ești ca om și că meriți mult mai mult decât pe cineva care nu știe să te prețuiască. 

Atunci când îți vei da seama de acest lucru, vei găsi în sfârșit fericirea în brațele unui alt bărbat care te va iubi necondiționat.

Va pune obiceiurile lui distructive pe primul loc


Viciile pot bloca capacitatea unei persoane de a iubi. Dacă dependența sa ține de substanțe ilegale, dragostea lui va fi și mai mult diminuată, deoarece acestea îl vor afecta atît la nivel psihic, cât și fizic. 

Ar trebui să știi că nu vei fii niciodată iubită pe deplin de o persoană care are o dependență pentru că aceasta va fi întotdeauna mai importantă pentru el decât vei fi tu. 

Foarte puține lucruri în viață sunt garantate, dar nu poți fi niciodată iubită profund de o persoană cu dependență, deoarece își va pune întotdeauna obiectul de dependență înaintea ta.
Dependența atrage de la sine un comportament narcisistic și autodistructiv. Citește continuarea pe divahair.ro

divahairro
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod