Ce face un bărbat când este atras de o femeie

Ce face un bărbat când este atras de o femeie

Legea atracției între sexe a fost dintotdeauna un subiect dezbătut în rândul ambelor tabere. Însă, cum se ivește discuția, frumoasele ”Eve” sunt interesate mereu să meargă și mai departe cu investigațiile (deh, așa suntem noi, grațiile!) și să afle, în special, ce face un bărbat când este atras de o femeie.
Când un bărbat este atras de o femeie nu trebuie neapărat să-i strige ”te iubesc” spre balcon
Este misterul pe care toate femeile vor să îl dezlege, pentru că, la rândul lor, urmașii lui Adam sunt și ei destul de tăinuitori, din diverse motive. Unii, pentru că abia dacă își dau seama că dragostea le dă târcoale, alții din orgoliu sau pur și simplu pentru că le e teamă să nu fie respinși.

Cu toate acestea, sunt câteva gesturi pe care un bărbat le face când este atras de o femeie.
Așa că, nu te speria dacă nu-ți strigă de jos, spre balcon: ”Te iubesc!”. Îți poate dovedi și altfel că îl atragi. Iar unele gesturi nu sunt calculate special pentru a-ți stârni interesul.

Ai toată atenția lui. Nimeni nu are memorie perfectă, așa că nu te aștepta să-și aducă aminte la ce oră ai programare la coafor. Însă, dacă discutați despre faptul că nu ți-ai mai sunat mama de câteva zile, iar el vine cu un mic reminder, fii sigură că acesta este un lucru pe care un bărbat îl face când este atras de o femeie.

Îți oferă mai tot timpul atenții.
Chiar dacă nu îți aduce lucruri care să îți placă în mod special, este clar că aceste eforturi de a-ți dărui des câte ceva au în spate un motiv: este atras de tine. Este atent la ceea ce îi povestești că îți place și încearcă să găsească niște cadouri cât mai apropiate. Exact! Pe principiul: dorinta ta este porunca pentru mine!
Îți arată că se gândește la tine. Un mesaj de dragoste nu trebuie neapărat să conțină cele două cuvinte: te iubesc. Însă, dacă primești SMS-uri când aude o melodie care îți place ție sau care vă leagă într-un fel sau altul, ori când cineva a folosit o expresie pe care o urăști, trebuie să știi că acesta este un lucru pe care îl face un bărbat când este atras de o femeie.

Lasă tot și vine să te ajute.
Nu se pune problema să ai nevoie de ajutor și să nu fie lângă tine. Dacă îl soliciți dintr-un motiv sau altul, este acolo pentru tine. Nu îți spune că trebuie să termine ce a început, nici că este prins cu ceva, pur și simplu renunță la tot și vine. Și nu îți va scoate ochii pentru asta. Citește continuarea pe divahair.ro

divahairro
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod