Ce face o femeie care s-a săturat să lupte pentru tine

Atunci când o femeie iubește, o face cu toată inima sa. Nu îi este frică să își deschidă inima în fața persoanelor pe care le iubește.
Este capabilă de imposibil și chiar alege să se sacrifice pentru iubirea vieții sale. Pentru că îi pasă cu adevărat. Dar dacă îndrăznești să te porți urât cu ea, nu va avea nevoie de mult timp să-și dea seama că s-a săturat să lupte pentru tine. Și nu va ezita să te părăsească.

O femeie care s-a săturat să lupte pentru tine


Atunci când o femeie s-a săturat să lupte pentru tine, iese pe ușă și nu poți face nimic pentru a o opri. O femeie care te iubește îți va oferi o parte din inima sa. Te va lăsa să îți găsești confort în sufletul său. Îți va oferi o casă. Un loc călduros și sigur, unde îți poți odihni sufletul.
Sau un adăpost departe de lume. Iar îmbrățișările sale iubitoare te vor face să-ți dai seama că nimic rău nu se poate întâmpla cât timp ești cu ea.

Dar odată ce îi rănești încrederea, nu îți va mai oferi o a doua șansă.

 
Nu îi va fi frică să te părăsească, chiar dacă ajunge să fie singură pentru totdeauna.
Odată ce încrederea sa este trădată, nu mai ai nicio modalitate prin care să poți repara ceva. Poți încerca să lipești bucățile rupte ale inimii, dar nu va fi niciodată la fel. Acele mici cristale, acele părți esențiale ale inimii sale vor fi dispărute pentru totdeauna. Odată ce întreci limita, va fi prea târziu.
Va fi prea târziu pentru regrete, va fi prea târziu pentru confesiuni, va fi prea târziu pentru iertare. Nu vei putea să o convingi să rămână în viața ta.

Poți crede că, atunci când pui adevărul sub altă formă și când îi spui cât de mult te-ai schimbat, te va crede și te va primi din nou în viața sa. Dar vei fi uimit cât de curajoasă este și cât de încântată poate fi că merge mai departe în viață și nu te primește iar în sufletul său. 

Nu va fi totul ușor pentru ea, dar, atunci când își dă seama că s-a săturat să lupte pentru tine, renunță la tot. Pentru că este mai puternică decât ai crede. Inima ei este vulnerabilă și încărcată cu iubire, dar își știe valoarea.
Își respectă limitele. Și nu îți va permite să o rănești. Nu te va lăsa să o manipulezi și să o convingi că îți pasă când chiar nu îți pasă.

Nu te va lăsa să-i controlezi viața deoarece nu va accepta să fie victima ta. Nu este genul de dragoste pe care să și-o dorească în viața sa. Aceasta visează la iubire. La iubirea adevărată, care o consumă. La conexunile spirituale care depășesc tărâmul fizic. La un partener a cărui inimă va fi pe aceeași lungime de undă cu ea. La o persoană care o va înțelege, indiferent cât de ciudată sau fragilă este. La cineva care o tratează cu respect.

O astfel de femeie merită totul.

Indiferent cât de mult ai vrea să negi adevărul, poate că nu ai fost ceea ce căuta ea. Știi că ai făcut o greșeală cu ea, dar ceea ce te doare cel mai mult este faptul că nu poți să o convingi să se întoarcă la tine.
Pentru că, din momentul în care nu mai încearcă să salveze relația, nu îți va mai da o altă șansă. Încearcă să înveți din greșelile tale și arată-le respect celorlalți oameni! Pentru că totul se poate întoarce împotriva ta atunci când te aștepți cel mai puțin. Cu alte cuvinte, tratează-i pe ceilalți la fel cum ai vrea și tu să fii tratat.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod