Ce ar trebui să știi despre partener dacă vă întâlniți de 3 luni

După ce te-ai întâlnit cu un partener timp de 3 luni, este normal să poți lua o decizie dacă merită sau nu. Pentru a face acest lucru, trebuie să cunoști anumite lucruri despre el. Iată despre ce este vorba!

Sunteți împreună de 3 luni? Iată ce ar trebui să știi despre partener


1. Mai este prezent pe aplicațiile de dating?


Nu este anormal pentru oameni să-și lase aplicațiile de dating în telefon chiar după ce au început să iasă exclusiv cu o persoană. După trei luni de relație nu vă faceți declarații de iubire, dar este suficient timp pentru a-ți da seama unde se îndreaptă relația voastră. Dacă persoana cu care ieși încă este prezentă în aplicațiile de dating, ar trebui să evaluezi ce înseamnă acest lucru pentru relația voastră, să vorbești cu ea.

2. Vrea să se vadă doar cu tine sau și cu alte persoane?


S-ar putea să existe sentimente între voi, dar acest lucru nu înseamnă că sunteți pregătiți pentru pasul următor. De asemenea, din cauza faptului că bărbații par a înțelege mai greu angajamentul, este esențial să afli statutul relației voastre.
Nu trebuie să te grăbești și să o incluzi într-o categorie, dar s-ar putea să vrei să știi dacă își împarte timpul liber și cu alte femei.

3. Poți trece cu vederea obiceiurile sale proaste?


Dacă petreci mult timp cu o persoană, de obicei ies în evidență obiceiurile sale proaste. Bea prea mult atunci când ieșiți, până în punctul în care trebuie să îl cari până acasă? Igiena sa personală lasă de dorit? Este iresponsabil cu finanțele sale? Acordă atenție tuturor lucrurilor care te deranjează în primele trei luni și decide dacă poți să le treci cu vederea sau nu.

4. Aveți aceleași valori?


Poate că ai fost cu persoane mai mult de trei luni, pentru a încerca să te convingi că s-ar putea schimba sau că și-ar putea alinia valorile la ale tale. Primele trei luni de relație pot fi tumultoase, mai ales dacă emoțiile ating cote uriașe sau dacă îți place foarte mult de cineva.
Însă nu ar trebui să lași aceste sentimente să-ți distragă atenția de la lucrurile importante. Prima oară când îți dai seama că te șochează valorile sale este momentul să decizi dacă ar trebui să mai continuați sau nu.

5. Te poți baza pe el și este o persoană de încredere?


Ajunge la timp la întâlniri? Este sincer cu tine? Ai vreo îndoială sau suspiciune cu privire la persoana lui? În acest caz, poate că ar trebui să reevaluezi lucrurile. Deși încrederea se clădește de-a lungul timpului, fiabilitatea unei persoane este o calitate pe care ar trebui să o arate de la început.

6. Cum te prezintă altor persoane?


Dacă ați hotărât ca relația voastră să fie una exlusivă, cât de confortabil este să te numească prietena lui? S-ar putea să nu te intereseze acest lucru, iar unii oameni nu vor să eticheteze o relație până când nu simt că este una cu adevărat. Diferențele de opinie pot complica lucrurile. 

7. Cum te înțelegi cu prietenii lui?


Se poate să fi fost în relații în care nu te-ai simțit prea bine în preajma prietenilor partenerului. În cea de-a treia lună știai deja că nu îți place grupul, dar ai justificat aceste păreri cu alte motive.
Însă dacă nu îți plac prietenii lui, este posibil ca la un moment dat să nu-l mai placi nici pe el din motive similare. Relația ta cu prietenii săi este un indicator important al relației tale cu el.

8. Te deranjează ideologiile sale politice?


Politica nu este cel mai atractiv subiect, dar este important să îți dai seama dacă ești de acord sau dacă poți face față dezacordurilor cu privire la anumite chestiuni politice. Preferințele tale politice probabil că sunt legate de elemente esențiale ale identității tale. Nu este vorba că nu te poți întâlni cu o persoană cu preferințe politice diferite, ci doar că trebuie să îți asumi această alegere.
iulia-mirica
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod