Ce ar trebui să știe bărbatul care ți-a frânt inima

Stai noaptea pe pat. Încerci să nu plângi, pentru că nu vrei să fii acea persoană care plânge înainte de culcare.
Încerci cu disperare să te gândești la altceva, să uiți durerea pe care o simți în acel moment. Iar atunci când mintea refuză să se gândească la altceva, încerci să accepți toate acele gânduri dureroase. Încerci să raționalizezi toată situația prin care ai trecut. Încerci să înțelegi. Încerci să treci mai departe. Însă ce ar trebui să știe bărbatul care ți-a frânt inima? Iată câteva lucruri de care probabil că nici tu nu îți dai seama cu adevărat după ce ai trecut printr-o despărțire dureroasă!

Lucruri pe care ar trebui să le știe bărbatul care ți-a frânt inima


Dacă ai trecut prin această situație, probabil că ai avut parte de multe nopți nedormite, în care te-ai gândit la bărbatul care ți-a frânt inima. Te-ai simțit tulburată emoțională și cumva defectă.
Ai fost distrusă emoțional. Ai fost nevoită să înduri atât de multe de la un bărbat, încât ai ajuns să te simți lipsită de valoare. A trebuit să înduri multe luni în care nu ai primit dragoste, siguranță, afecțiune, grijă. Și în toate aceste luni tu ai fost gata să oferi tot ce aveai pentru bărbatul care ți-a frânt inima.

În ciuda tuturor acestor lucruri, nu porți ură în sufletul tău. În schimb, ești recunoscătoare. Nu mai ești supărată. Te-ai eliberat de emoțiile pe care le provoca bărbatul care ți-a frânt inima.
Îi poți mulțumi acestuia nu pentru ceea ce ți-a făcut, ci pentru toate lecțiile pe care a trebui să le înveți atunci când ai fost cu el. 

Acum știi că meriți cele mai bune lucruri pe care le poate oferi viața. De aceea, ești recunoscătoare. Știi că trebuie să ceri mai mult de la viață, că nu trebuie să te mulțumești niciodată cu nimic mai puțin decât meriți. Știi că meriți pe cineva care nu te va minți niciodată, care nu te va manipula. Știi că meriți pe cineva care îți va arăta mereu apreciere și recunoștință pentru tot ceea ce faci în relație. 

Acum știi că meriți să fii cu cineva care nu îți va frânge inima în fiecare zi, cineva care va face tot ce trebuie pentru a avea grijă de tine.
Știi că meriți să fii cu cineva care va acorda prioritate fericirii și bunăstării tale, nu cu cineva care se hrănește cu nesiguranța și temerile tale. Știi că meriți o persoană care nu va profita niciodată de slăbiciunile tale. Știi că meriți pe cineva care te va face să devii cea mai bună versiune a ta, o persoană mai puternică. După relația cu bărbatul care ți-a frânt inima, știi că meriți să fii cu cineva care te iubește pentru cine ești. Și nu vei mai permite nimănui să te schimbe sau să te facă vreodată să te îndoiești de propria persoană. 
iulia-mirica
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod