Când e momentul să-i spui "te iubesc"

Ai fluturi în stomac, iar acțiunile și gesturile tale te dau de gol. Însă care e momentul perfect în care să îi spui "te iubesc" partenerului tău?
Când îi poți spune "te iubesc" jumătății tale?

Există mai multe aspecte care te fac să te întrebi când ar trebui să îi spui partenerului tău că îl iubești. Este vorba despre frica de a fi respinsă, frica de a fi rănită, teama de a nu părea disperată. Însă iubirea reprezintă un aspect foarte important al vieții tale și, de obicei, îți dai seama care este momentul perfect pentru a-ți exprima sentimentele.

În primul rând, ar trebui să știi dacă sentimentele tale sunt autentice sau nu.
Poate fi doar o infatuare. Dar, odată ce ești sigură de sentimentele tale, nu ar trebui să îți fie frică să le faci publice. Ești pe punctul de a schimba modul în care o persoană te percepe. Ar trebui să aștepți până când cealaltă persoană se află în largul său. Dacă îi spui cuiva după a treia întâlnire că îl iubești, s-ar putea să nu meargă lucrurile așa cum ți-ai imaginat. Odată ce partenerul tău se simte confortabil cu tine, poți insera câteva sugestii. De exemplu, spune-i prietenului tău cât de mult îți place să petreci timpul cu el și faptul că reprezintă o mare parte din viața ta.
Acesta trebuie să știe că este special.

Aceste două cuvinte au o însemnătate foarte mare. Te ajută să devii persoana cea mai importantă din viața cuiva și viceversa.

Unii oameni cred că aceste cuvinte trebuie spuse împreună cu un gest, însă aceasta este o concepție greșită. Cum te-ai simți dacă persoana cu care ești, dar pe care nu o iubești, ți-ar pregăti o seară romantică cu petale de trandafiri și lumânări, iar tu nu ai putea să îi răspunzi la declarație? Încearcă o abordare minimalistă.
Însă poți alege un loc memorabil, pentru a avea o poveste frumoasă de spus copiilor. Și adu-ți aminte că iubirea cu forța nu există.

Cel mai important este să fii curajoasă, încrezătoare și originală. Nu fii superficială! Fii pregătită și pentru cele mai rele scenarii, însă nu-ți pierde speranța.

Realizează faptul că aceste cuvinte aduc cu ele o emoție puternică, o emoție care îți poate schimba viața. Mărturisește-ți iubirea, iar dacă nu toate lucrurile decurg conform planului, ridică-te și mergi mai departe.
Fii recunoscătoare că ai putut simți această iubire și bucură-te de ea!
iulia-mirica
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod