9 semne mai puțin obișnuite care arată că o căsătorie nu este făcută să dureze mult

Cu toții ne dorim acea iubire nemuritoare, însă realitatea ne arată, de multe ori, că acesta este un scenariu aproape imposibil.
În Europa, rata divorțurilor a crescut considerabil, iar oamenii se căsătoresc de două ori mai puțin decât o făceau în urmă cu 50 de ani.

Oamenii de știință au realizat anumite studii care determină rata de succes a unui mariaj. Potrivit acestora, există multe semne neobișnuite care arată că o căsătorie nu este făcută să dureze mult.

1. Zâmbetele din fotografiile din copilărie


Psihologii au efectuat o serie de teste pentru a înțelege dacă este posibil să anticipeze dacă o persoană va divorța sau nu, analizând fotografiile cu aceasta din copilărie. În cadrul studiului, aceștia au analizat imaginile dintr-un album de liceu, în care au evaluat intensitatea zâmbetelor mai multor persoane, pe o scară de la 1 la 10 și au comparat cu situația lor amoroasă din prezent.
Rezultatele au arătat că persoanele care par morocănoase în fotografii divorțează de cinci ori mai des decât cele care zâmbesc.

2. Tonul emoțional al vocii


Un algoritm computerizat a prezis succesul unei căsătorii, cu o precizie de 79%, folosind doar tonul vocilor soților atunci când comunică între ei. Oamenii de știință au analizat conversațiile a peste 100 de cupluri, cu ajutorul unui psiholog, apoi au urmărit starea civilă timp de cinci ani. Se pare că tonul vocii poate indica emoții puternice.
"Ceea ce spui nu este singurul lucru care contează, felul în care o spui este, de asemenea, foarte important. Studiul nostru confirmă că acest lucru este valabil și pentru relația sentimentală", spun oamenii de știință. Citește continuarea pe divahair.ro


divahairro
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod