8 motive pentru care el te înşală

Te-a înşelat. Ai vazut mesajele de la ea. L-ai confruntat şi a recunoscut. Spune că a fost doar o seară, nu a însemnat nimic pentru el şi că tot pe tine te iubeşte. Îl crezi? Dacă este adevărat atunci de ce a făcut-o? De ce a riscat tot ce aţi construit în aceşti ani de relaţie?
Te-a înşelat. Ai văzut mesajele de la ea. L-ai confruntat şi a recunoscut. Spune că a fost doar o seară, nu a însemnat nimic pentru el şi că tot pe tine te iubeşte. Îl crezi? Dacă este adevărat atunci de ce a făcut-o? De ce a riscat tot ce aţi construit în aceşti ani de relaţie?

Statisticile arată că barbaţii sunt cei care înşală cel mai des într-o relaţie. De ce? Motivele pot varia de caz la caz. Pornind de la faptul că suntem oameni, suntem slabi în faţa tentaţiei, până la motive precum răzbunarea sau rutina.

1. Nu cunoaşte înţelesul termenului "a înşela"

Consideră că pentru a fi bărbat, lista de femei cucerite trebuie să fie cât mai mare. A ieşi cu mai multe femei îi hrăneşte egoul şi îl transformă în adevărat macho în ochii prietenilor.


2. Pentru că poate

Tu eşti plecată, iar spaţiul devine liber pentru joacă. Anumiţi bărbaţi înşală doar pentru că au unde şi cu cine.

3. Din cauza banilor

Da, ai citit corect. Banii pot deveni un motiv pentru a înşela. Câştigi mai bine decât el? Află că nu este tocmai o veste bună pentru relaţia voastră. Sunt bărbaţi care din acest motiv îşi caută o femeie care să-i ajute să se simtă din nou "cocoşi" în casă.

4. A intervenit rutina

La început nu-şi putea lua ochii de la tine şi îţi repeta la fiecare 5 minute cât de mult te doreşte. Acum, nici măcar nu observă că ţi-ai schimbat machiajul sau că porţi o rochie nouă. Cât despre sex...
nu numai că sunt nopţi în care nici măcar nu vă sărutaţi de "noapte bună", dar şi când se întâmplă, observi că pasiunea care a caracterizat începutul relaţiei nu mai există. În acest caz, poate apărea o altă femeie cu toate calităţile cu care l-ai cucerit tu. Pentru ca relaţia să reziste, are nevoie de noutate, de mici schimbări care să aducă un suflu proaspăt.

5. Din răzbunare

Sunt bărbaţi, şi chiar femei, care consideră că nu există metodă mai bună de a te răzbuna pe partener decât prin a-l înşela. I se pare lui că ai flirtat cu un bărbat sau se răzbună pur şi simplu pentru că nu i-ai gătit mâncarea preferată şi astfel decide că "meriţi" să fii înlocuită cu alta.

6. Pentru că îi lipseşti

Dacă ai un job solicitant care presupune călătorii şi ore suplimentare, e posibil ca partenerul tău să caute "alinare" în braţele altei femei. Va motiva că se simte singur şi că are tot dreptul să caute afecţiunea pe care nu i-o oferi tu.

7. Vrea să-şi împlinească fanteziile

În pat nu decurge totul cum şi-ar dori el. Micile jocurile erotice pe care tu nu eşti dispusă să i le acorzi îl pot îndemna să caute persoana dispusă să-l satisfacă.
Comunicarea vă poate ajuta în această situaţie.

8. Nu te iubeşte

Este dureros, dar este unul dintre cele mai frecvente motive pentru care partenerul înşală. Un bărbat care iubeşte nu înşală. Logic, nu? Aşa cum pentru tine nu există un alt bărbat când eşti îndrăgostită, aşa se întâmplă şi în cazul bărbaţilor. Nu îi mai pasă de sentimentele partenerei şi din laşitate ei îşi construiesc o viaţă dublă.

Trădarea poate aduce multă suferinţă. Fie că-l ierţi sau hotărăşti ca relaţia să se termine, infidelitatea poate lăsa urme precum nesiguranţă şi pierderea respectului de sine pentru persoana înşelată.
 

Comentarii (4)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • Ionanic72 pe 8 Nov 2010, 22:23
    Unde gresim...

    Intr-o relatie in care si-a facut loc a 3-a persoana (in acest caz, alta femeie) implica si vina partenerei, nu doar a barbatului. Adevarul este intotdeauna la mijloc.. Inaintea fiecarei justificari punctuale incercati sa puneti "de ce". De ce nu ma mai iubeste? De ce vrea sa-si implineasca fanteziile?... O relatie traieste prin amandoi!

    0
    0

  • paula pe 8 Nov 2010, 13:00
    blablabla

    hai sa fim serioase, ca nu cred ca putem sa ex. fara sex sau un barbat, asa ca daca vrei sa fie doar al tau atunci ideilee sunt mii si super tari ca sa il tii linga tine., depinde cit ai si tu chef si stare buna .....si desigur tot tu il poti schimba ...femeia face TOTUL.

    0
    0

  • neli pe 6 Nov 2010, 01:10
    motive...

    Barbatii? O specie pe cale de disparitie. Niste complexati care conduc lumea si continua sa se joace de-a razboiul exact asa cum faceau cand erau mici. Niste obsedati intarcati devreme care nu vad in femeie un om, ci doar anumite parti anatomice. Niste animale care s-au oprit din evolutie motiv pentru care se imputineaza si sunt pe cale de disparitie, cum spuneam mai sus. Asta nu inseamna ca nu au fost si sunt si barbati cu demnitate si coloana vertebrala care au schimbat istoria omenirii si au fost exemple pentru generatii. Dar niciodata nu vom sti cat de mult au influentat femeile istoria pentru ca de 2000 de ani noi am fost puse la index, am fost omorate,prigonite,asuprite,batjocorite si cate altele, numai pentru ca ne-am nascut femei. De exemplu, hm..de ce nu au voie femeile sa intre in altar? Care e problema? Ca am nascut si am crescut barbati care ne-au martirizat? Mai lasati-ma cu suprematia barbatilor!!! Dumnezeu ne iubeste la fel pe toti. Toti suntem copii Lui. Restul e politica. Politica statului si a Bisericii. Lupta pentru putere. Dorinta inconstienta de manipulare. Gata, ajunge! Ma duc la nani ca ma asteapta sotiorul. Puiul doarme... Noapte buna tuturor!

    1
    0

  • Ana Aliz pe 5 Nov 2010, 22:36
    yeah

    8 e cel mai simplu si sigur raspuns! Mai e ceva din copilarie stiut, o mica... strofa si anume: Pe baieti de-acuma-n colo, Sa-i aduni cu sacul Si asa impachetati Sa-i trimiti la dracu'. Va place? Mie clar da ! :))))

    0
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod