Doi indragostiti pe plaja

8 lucruri pe care trebuie să le învăţăm de la cuplurile fericite

Cuplu romantic

4. Îşi poartă de grijă şi atunci când sunt certaţi


Grija faţă de celălalt nu este umbrită de nicio polemică sau ceartă. Cuplurile fericite îşi poartă mereu de grijă chiar şi atunci când sunt într-o dispută.


5. Îţi exprimă aprecierea nu numai la ocazii speciale


Poate îţi aduce flori într-o zi obişnuită sau te laudă pentru ciorba pe care ai făcut-o astăzi. Pot să fie lucruri mărunte, dar foarte importante pentru cuplurile fericite. Aprecierea, respectul şi dragostea nu trebuie să fie exprimate numai la anumite ocazii speciale, ci zilnic dacă eşti fericit în relaţia pe care o ai.


6. Un cuplu reuşit va găsi activităţi comune


Indiferent de pasiunile fiecăruia, cuplurile fericite vor găsi mereu un numitor comun, astfel că amândoi partenerii să se bucure de o activitate pe care o fac împreună.


7. Cuplurile fericite se încurajează reciproc


Se ascultă, se îndrumă şi se încurajează atunci când au nevoie unul de celălalt. Ambii parteneri ştiu că se pot baza unul pe celălalt indiferent de ceea ce se întâmplă în viaţa lor.


8. Îşi găsesc mereu timp pentru a-l petrece în doi


Indiferent de agitaţia care se regăseşte în viaţa fiecăruia, cuplurile fericite îşi fac mereu timp pentru a-l petrece împreună. Aceste momente sunt preţioase pentru ambii parteneri şi consolidează relaţia pe termen lung.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod