7 semne că s-a îndrăgostit de altcineva

Momentele în care persoana de lângă tine se transformă complet, de la o zi la alta, pot ascunde de fapt o pasiune ascunsă pentru altcineva. Dacă iubitul tău devine de nerecunoscut într-un timp foarte scurt, ar putea înseamna că s-a îndrăgostit de o altă femeie.
Momentele în care persoana de lângă tine se transformă complet, de la o zi la alta, pot ascunde de fapt o pasiune ascunsă pentru altcineva. Dacă iubitul tău devine de nerecunoscut într-un timp foarte scurt, ar putea înseamna că s-a îndrăgostit de o altă femeie.

Poate fi vorba de o colegă de serviciu sau de facultate, o prietenă comună sau chiar iubita unui prieten... Nu înseamnă neapărat că deja te înşală, ci doar că altcineva este în gândurile lui.

Iată care sunt semnele:

1. Este brusc mult mai interesat de felul în care arată

Dacă până de curând în trei minute era îmbrăcat, încălţat şi gata de plecare, iar de ceva vreme îi ia o veşnicie să se pregătească, este un semn clar că ceva este dubios. De asemenea, disperarea de a-şi schimba garderoba, care pentru el era fix indiferentă, este un alt semn de îngrijorare.

2. Merge la sală sau face exerciţii


Pentru un bărbat sedentar şi uşor leneş, obsesia bruscă pentru pătrăţele pe abdomen ar trebui să te pună pe gânduri. Cu excepţia cazului în care tu eşti cea care îl împinge către sală sau sfatul medicului, de cele mai multe ori la mijloc este o altă femeie.


3. Îşi schimbă preferinţele muzicale


Ascultă o cu totul altă muzică, foarte diferită faţă de ceea ce asculta până nu demult. Nu este ceva "de speriat", dar ar putea fi un semn că îşi schimbă preferinţele de dragul cuiva.

4. Îţi acordă din ce în ce mai puţină atenţie


Nu mai pare interesat de tine, iar gesturile de afecţiune sunt mecanice şi de cele mai multe ori inţiate de tine. Toate acestea înseamnă că a găsit pe cineva care i-a sucit minţile.

5. Este pe gânduri


Dacă rămâne privind în gol, iar atunci când vorbeşti cu el nu te ascultă şi habar n-are ce i-ai povestit timp de zece minute, este clar că e cu gândul în altă parte.

6. Este irascibil


Se enervează foarte uşor, pare trist şi îi sare ţandăra din orice. Toate acestea indică faptul că ar vrea să fie în cu totul altă parte, iar tu parcă îi stai în cale.

7. Te critică


Devine brusc foarte conştient de defectele tale, de felul în care te îmbraci, de faptul că te-ai îngrăşat câteva kilograme sau că faci tot felul de chestii care lui i se par absurde.
Dacă nimic nu-i mai convine la tine, asta în condiţiile în care nu a avut în trecut astfel de observaţii, este foarte posibil să te compare cu cineva.
 

Comentarii (6)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

 • ramona pe 4 Ian 2012, 10:19
  da da

  fetelor noi oricum stim si singure cand ne inseala barbatii nostri , numai ca noi ii iubim si ii lasam sa isi faca de cap cu altele , pt ca tot la noi se intorc

  0
  1

 • Ira pe 25 Nov 2011, 20:26
  Adi

  daca esti " un animal condus de instincte" :)), atunci nu chinuui fata..mai bine las-o shi satisfa-ti necesitatile..apoi cind iti vor veni mintile la cap vei gasi o femeie care sa te zruncine asa binisor!:))

  1
  0

 • adi pe 21 Nov 2011, 18:39
  Adevarat ;(

  adevarat tot!! :( din pacate asa am devenit si eu...vai ce nasol ma simt..parca sunt un animal..condus de instincte...

  0
  1

 • Floricica pe 15 Nov 2011, 16:08
  enigma

  hmmm ....daca toate astea totusi ar fi adevarate inseamna ca eu de mult timp n ar mai fi trebuit sa fiu cu prietenul meu....si el intruneste as putea spune toate aceste semne doar ca de cand se poarta asa a cam trecut pe putin 6 luni de cand suntem impreuna...acum nush daca chiar poate avea pe cineva dar si mie mi s-a parut ca uneori face nijte gesturi mecanice care nu-si au rostul uneori si care ma pun si pe mine pe dubii.....eu una mi-as dori sa aflu si eu ce se intampla cu el dara daca il intreb spune ca nu are nik si ca doar e putin ingrijorat din diverse motive cika"probleme"....

  1
  0

 • daria pe 10 Nov 2011, 11:31
  maine

  taci atunci...ca oricum n-ai zis nimic!

  8
  0

 • anonim pe 5 Nov 2011, 12:44
  sex

  haam...nush ce sa zic

  2
  2

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod