7 semne că fostul tău iubit sau soț se va întoarce la tine

Este inevitabil ca, după despărțirea de o persoană pe care o iubești, să vină un moment în care te vei întreba dacă relația s-a încheiat cu adevărat sau dacă există șansa ca fostul tău să se întoarcă la tine.

Cum să afli dacă despărțirea este definitivă? În etapa în care te întrebi acest lucru, poți înnebuni căutând semne de împăcare sau de dorință că fostul te vrea înapoi. Ai nevoie să știi sigur cum stau lucrurile, dacă el a trecut mai departe sau dacă intenționează să revină.

Din păcate, bărbații pot crea destul de multă confuzie cu privire la intențiile lor


După o despărțire, femeile suferă enorm și evident, însă așa reușesc să se vindece. Pe de altă parte, bărbații își vor ascunde sentimentele și doar aparent vor merge mai departe.

Acest lucru nu înseamnă că fostul iubit/soț se va întoarce garantat la tine. Dar, dacă vrei să fiți din nou împreună, există unele semne la care ar trebui să fii atentă.

7 semne că fostul tău iubit sau soț se va întoarce la tine

 

S-a implicat deja într-o relație nouă


Ai aflat că fostul tău iubit sau soț s-a implicat deja într-o altă relație. Cum e posibil acest lucru? Cum poate să o facă atât de repede?

Specialiștii spun că relațiile apărute imediat după o despărțire sunt frecvente.

Scopul unei astfel relații este de recuperare, pentru a umple golul rămas după o despărțire dureroasă.

Mulți oameni tânjesc după sentimentele de intimitate, siguranță și familiaritate pierdute și încearcă să le compenseze aruncându-se într-o nouă relație cu o altă persoană. O astfel de relație este un ajutor emoțional.

Ca atare, fostul tău poate intra într-o relație mai repede decât crezi, chiar dacă încă te iubește. Există o serie de semne care te vor ajuta să îți dai seama dacă noua lui relație e adevărată sau este forțată.

A început să se întâlnească cu altcineva foarte repede după despărțire? Dacă sunteți separați de doar câteva săptămâni și deja are pe altcineva, sunt șanse mari ca el să revină în brațele tale, dacă tu ești dispusă să-l primești înapoi.

Se întâlnește cu cineva care este exact opusul tău


Specialiștii în relații spun că, uneori, foștii parteneri încearcă să compenseze durerea unei despărțiri găsind pe cineva total diferit de fostul lor.

Dacă noua doamnă din viața fostului tău iubit sau soț nu seamănă deloc cu tine, sunt șanse mari ca acesta să se gândească încă la tine și să se folosească de acea persoană nouă doar pentru a trece peste.

Citește și: Soarta relației tale. 6 perechi de zodii și destinul lor

 

Este foarte activ pe rețelele de socializare


Te urmărește pe rețelele sociale? Dacă fostul tău îți dă comentarii, îți distribuie postările sau îți dă like, acestea sunt semne că s-ar putea să mai aibă încă sentimente pentru tine.

El nu ar monitoriza activitatea ta de pe rețelele sociale dacă nu ar mai fi interesat de tine. Bărbații nu își investesc timpul și energia în lucruri care nu înseamnă ceva pentru ei.

Postează multe poze de la evenimentele la care participă? Cum ar fi petreceri, spre exemplu? El simte că trebuie să surprindă toate evenimentele „distractive” cu intenția de a-ți arăta că o duce bine, dar asta se întâmplă tocmai pentru că nu a trecut peste.

În schimb, dacă te-a eliminat de la prieteni și încearcă să șteargă orice urmă care are legătură cu tine, înseamnă că nu te mai vrea în viața lui și vrea să meargă mai departe. Urmează regula de lipsă a contactului.

Nu și-a luat lucrurile de la tine


Multe cadouri și obiecte care îi aparțin au rămas probabil la tine. Dacă vrea să se împace cu tine, el va alege să nu își recupereze lucrurile, astfel încă să poată avea o scuză pentru a lua legătura cu tine ulterior.

Atât timp cât există obiecte care îi aparțin în casa ta, acesta este un semn important că lucrurile dintre voi au rămas neterminate.

A rămas la fel


Dacă observi că fostul tău iubit sau soț încearcă lucruri noi și are parte de experiențe noi, trebuie să recunoști că își continuă viața.

Învață o limbă nouă? Călătorește mai mult? Merge în excursii sau drumeții? Merge la camping sau face orice nu făcea înainte când era cu tine? Se îmbracă altfel și și-a schimbat stilul? Acest lucru arată clar că vrea să te uite. El își dorește o viață care să-l scoată din zona de confort și rutină zilnică, ca modalitate de a merge mai departe.

Dar, dacă continuă să rămână la fel ca înainte, înseamnă că nu vrea să se schmbe tocmai pentru că tânjește după o împăcare.

Nu merge mai departe


Uneori, bărbații care încă mai speră la o împăcare nu renunță la cercurile comune de prieteni sau la locurile pe care le frecventau în trecut cu fostele partenere.

În schimb, dacă se îndepărtează de tot ce are legătură cu tine, acesta este un semn clar că vrea să se producă o distanță între voi și că nu vrea să se reunească cu tine tocmai pentru că nu te mai vede în viitorul său.

Păstrează încă legătura cu tine


Fostul tău încă îți trimite mesaje sau îți vorbește cum o făcea pe vremuri? Te sună să te întrebe ce mai faci și să îți verifice situația? Acestea sunt semne că probabil îi lipsești și că nu poate să te uite.

Dacă a întrerupt orice contact, nu vrea să mai știe nimic de tine, cu siguranță. S-a terminat. Dacă evită să meargă în locuri în care ai putea fi, chiar și în locurile în care ar dori, de obicei, să meargă, încearcă din răsputeri să se asigure că voi doi nu aveți niciun motiv să vă conectați din nou.

 

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod