Fată dezamăgită în dragoste

7 lucruri care îţi arată că nu e el alesul inimii tale

Dacă eşti nevoită să faci aceste lucruri pentru ca relaţia ta să funcţioneze, atunci cu siguranţă nu e cea potrivită pentru tine!
Chiar dacă fiecare relaţie e diferită, există anumite lucruri care nu trebuie făcute dacă există iubire. Iată 7 dintre ele:

Îl urmăreşti

Iubirea nu e ca în filme. Ele descriu marea iubire ca fiind o obsesie şi te fac să crezi că dragostea nu merită dacă nu lupţi pentru ea. În realitatea, ea ar trebui să fie o treabă fparte uşoară. De ce să trebuiească să urmăreşti pe cineva care ar trebui să te iubească? Dacă e iubirea vieţii tale ştii că nu e nimeni ca el, iar el ştia din momentul în care te-a cunoscut că vrea să înceapă o viaţă cu tine.

Îl implori

Dragostea adevărată nu trebuie să fie cerută, ea vine natural şi fără efort.
Când implori pe cineva să te iubească, nu vei primi niciodată dragostea pe care o cauţi, iar tu ceri ceva ce el în mod cert nu îţi poate oferi. Dragostea trebuie să te înalţe, nu să te pună în genunchi!

Te schimbi pentru el

Cel care te iubeşte cu adevărat iubeşte totul la tine. Poate că nu e de acord cu tine tot timpul, dar nici nu va încerca să te schimbe. Când cineva îţi cere să te schimbi, ar putea de asemenea să îţi ceară să pleci. Persoana potrivită nu îşi caută partenerul perfect, ea caută pe cineva care i se potiveşte.


Negociezi cu el

O relaţie nu e un premiu de consolare. Nu ar trebui niciodată să fii cu cineva care te face să negociezi termenii ei. Negocierile sunt pentru acei oameni care preferă să aibă pe cineva decât să fie singuri. Singura negociere care ar trebui să existe este legată de planurile de cină sau de weekend-urile petrecute la părinţi.

Îţi pui întrebări cu privire la el


Nu ar trebui niciodată să fii nesigură cu privire la ceea ce simte pentru tine sau despre ce aspiraţii are de la viaţă. Ar trebui să fie deschis şi să te includă în planurile lui.
Misterul poate juca un rol important în etapa de cucerire, dar nu pentru o relaţie de lungă durată.

Plângi din cauza lui


Lacrimile nu sunt cele care ajută o relaţie să crească, ci ele ucid iubirea. Plângând după cineva nu este un semn cum că ar trebui să fii cu el, e un semn că trebuie să îl părăseşti. Relaţiile trebuie să existe pentru a te face mai fericită decât te-ai fi simţit vreodată.

Minţi în legătură cu el

Dacă ascunzi chiar şi cel mai mic lucru despre el prietenilor tăi, atunci te afli într-o relaţie greşită.
Dacă pretinzi altceva decât ceea ce e, eşti cu o persoană nepotrivită. Persoana cu care ai de gând să fii este aceea pe care nu o poţi ascunde oricât ai încercat şi vorbeşti despre el tuturor pentru că el e totul pentru tine. Chiar dacă nu îl aminteşti în fiecare conversaţie, te gândeşti la el.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod