7 feluri în care relația cu un om narcisist o să te distrugă, indiferent de cât de puternică ai fi tu

Un narcisist este acel tip care are o părere excesiv de bună despre propria persoană și consideră că toți cei din jurul său trebuie să-l asculte și să-l admire. Lipsit de empatie și orgolios, narcisistul nu ține cont de nimeni, pentru că toți ceilalți sunt pentru el doar publicul menit să-l aplaude.
Dacă ți-e cunoscut un astfel de portret, probabil că știi deja cum te face să te simți un bărbat narcisist. Ai sentimentul că nu contezi deloc în fața lui, că greșești mereu și că tot ce spui este lipsit de sens. Acest tip de partener toxic te poate face să-ți pierzi complet încrederea în tine și să ai sentimentul că nu valorezi nimic.

De aceea, este important să cunoști cele 7 semne care te avertizează că te întâlnești cu un narcisist; odată ce vei fi convinsă de acest lucru, rămâne la latitudinea ta dacă continui această relație distructivă sau îi pui punct și cauți pe cineva care să te iubească și să te aprecieze.

Un bărbat narcisist îți distruge încrederea în tine


Unul dintre cele mai obișnuite moduri în care atacă încrederea în tine însăți este să-ți aducă laude prefăcute, iar ulterior să te avalanșeze cu critici și să te facă să-ți pierzi orice urmă de respect de sine.
Un bărbat narcisist te ține mereu sub controlul său, făcându-te să-i cauți aprecierile și aducându-te apoi pe marginea prăpastiei cu indiferența și criticile sale.

Narcisistul dă semne de instabilitate


Un narcisist nu este niciodată acel tip de partener pe care te poți baza. Nu știi cum va reacționa de la un moment la altul, pentru că stabilitatea sa emoțională este precară. Nu-i poți prezice schimbările bruște de dispoziție și nu-i poți intra în voie cu nimic atunci când este într-una dintre stările lui inexplicabile de cădere psihică.
De fapt, acest gen de comportament este o altă manieră de a acapara atenția tuturor și de a te controla. 
Citește continuarea pe divahair.ro

divahairro
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod