5 tipuri de bărbaţi care merită titlul de soţul ideal

Când ne gândim la sufletul pereche, facem o proiecție deseori nerealistă a profilului bărbatului cu care vrem să trăim fericite până la adânci bătrâneți.
Trebuie să fie fidel, cu suflet frumos, să arate bine, să aibă simțul umorului, să fie deștept, să știe să facă bani. Și lista poate continua la nesfârșit, în funcție de preferințele fiecăreia dintre noi. Însă, oricât de departe de realitate ar fi bărbatul din visurile noastre, sunt reprezentanți ai sexului tare care se încadrează, într-o oarecare măsură, în acest profil și care pot primi fără probleme titlul de soțul ideal. 

Iată cinci tipuri de bărbați ideali! 


Soţul familist


Pentru el, familia este înainte de toate.
Este lipsit de egoism şi îi place să aibă grijă de ceilalţi. Este tipul de soţ care se poate descurca cu două servicii şi care are mereu un plan de rezervă pentru a face bani şi a-i economisi. Nu are linişte până când nu ştie că toţi cei din familie sunt bine şi încearcă să împace cariera cu viața de familie. Echilibrul dintre muncă şi viaţa personală este important pentru un tipul familist, dar dacă mai multe sarcini la serviciu pot îmbunătăţi traiul familiei, atunci e dispus să facă acest compromis.
Cuvintele precum „nu”, „nu pot” şi „imposibil” pur şi simplu nu se află în vocabularul lui.

Soţul puternic


Atunci când ai un moment de cădere, personalitatea lui puternică te menţine pe linia de plutire şi te inspiră să depăşeşti momentele dificile. Asta nu înseamnă că este imun la durere, ci că ştie să gestioneze bine situațiile-limită. Este genul de bărbat când te sună mereu ca să ştie dacă eşti bine sau, şi este întotdeauna alături de tine. Te poţi baza pe el întotdeauna atunci când simţi că vrei sprijin şi o îmbrăţişare.
În astfel de situaţii, îl poţi considera soţul ideal căruia îi pasă de tine. Este un bărbat devotat, loial şi de încredere pentru femeia pe care o iubeşte. Citește continuarea pe divahair.ro


divahairro
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod