Semne ca te straduiesti prea mult ca relatia ta sa mearga

5 semne care arată că te străduiești prea mult ca relația ta să meargă

Într-o relație este necesar ca fiecare dintre parteneri să depună efort și energie pentru ca viața lor împreună să fie una fericită și împlinită.
Dar atunci când te străduiești foarte mult pentru ca tu și partenerul tău să rezistați împreună, este un semn clar că ceva nu funcționează așa cum trebuie. Deși implicarea este esențială pentru ca un cuplu să reziste, lupta continuă și epuizantă a unuia dintre parteneri pentru ca relația să nu se destrame este un semnal serios de alarmă. Iată câteva semne care îți arată că te străduiești prea mult:
 

Accepți să faci lucruri pe care nu le dorești

Ți se întâmplă de multe ori să faci tot felul de lucruri pe care poate că nu ți le-ai dori, numai de dragul de a-l mulțumi pe iubitul tău? Concesiile sunt necesare în orice cuplu, dar atunci când unul dintre parteneri este de obicei cel care renunță la propriile dorințe în favoarea celuilalt, este un semn clar că sunt probleme. 

Îți încalci principiile

Dacă descoperi tot mai des că ești nevoită să renunți la unele principii pe care le ai de multă vreme și la care ții foarte mult, doar pentru a-l ține lângă tine pe iubitul tău, atunci viața ta sentimentală este într-un mare impas. O persoană care te iubește și care te respectă nu ar permite niciodată să îți încalci propriile principii, de aceea trebuie să te gândești cu multă seriozitate dacă merită să faci asta de dragul relației în care te afli.

Ești permanent îngrijorată

Faptul că te gândești cu groază că relația ta s-ar putea să se destrame în orice clipă este un alt semn care îți arată că viața ta de cuplu nu este pe drumul cel bun. Nesiguranță apare de obicei într-o relație instabilă, care dă mereu semne că este pe punctul de a se destrămă, iar unul dintre parteneri este cel care se străduiește mai mult să mențină cuplul unit.
Dacă te regăsești în această descriere, este cazul să cântărești cu atenție dacă merită cu adevărat să îți consumi toată energia și să îți irosești timpul încercând să salvezi ceva ce nu pare să aibă șanse de viitor.

Ești nefericită

Toate lucrurile pe care ești nevoită să le faci pentru a menține relația pe linia de plutire te pot face foarte nefericită. Dar se întâmplă de multe ori ca unele persoane să-și dedice viața scopului de a salva chiar și cele mai neîmplinite relații fără să realizeze că se află pe un drum greșit. Nu încerca să ignori nefericirea în viața ta de cuplu.
O relație 

Nu mai ai energie pentru altceva

Dacă îți concentrezi toată atenția și energia asupra scopului de a-ți menține relația, sunt șanse mici să mai ai energie și pentru alte aspecte ale vieții tale. O astfel de relație cu probleme îți deturnează atenția de la proiecte importante, fie că este vorba de educația, cariera sau pasiunile tale. Vei descoperi că treptat toate țelurile tale pentru viitor sunt lăsate pe plan secund pentru că nu mai ai energie pentru ele. Nu lăsa ca acest lucru să se întâmple li preia controlul asupra vieții tale!
 
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod