5 obiceiuri simple care îți vor îmbunătăți viața sexuală

Sexul nu ar trebui să mai fie un subiect tabu. Se vorbește despre el peste tot (cărți, filme, emisiuni, podcasturi) și, bineînțeles, face parte din viața noastra.

Cu toate acestea, sunt persoane care intampina probleme si le este teama sa vorbeasca cu cineva in ideea gasirii unor solutii.

Si pentru ca stresul, lipsa timpului si locul de munca ne impiedica de multe ori sa savuram din plin placerile vietii, cele 5 obiceiuri care iti pot imbunatati viata sexuala ar trebui luate foarte in serios.

Tine munca departe de dormitor


Si tu ai facut asta la un moment dat, o data sau de mai multe ori. Te asezi in pat cu laptopul si mai raspunzi la cateva email-uri in interes de munca ori scrollezi Instagramul de pe telefon, uitand pur si simplu ca exista viata si dupa munca.

Mai mult de atat, pe langa faptul ca uiti parca de atributiile tale de femeie, te uiti pe tine si uiti de partener, obiceiul de a munci peste program, de acasa, te va impiedica mai devreme sau mai tarziu sa te lasi dusa de val atunci cand esti in pat cu partenerul.

Recomandat este sa lasi in afara dormitorului tot ce tine de tehnologie. Fara laptop sau telefon in patul conjugal. In loc sa verifici daca ti-a trimis cineva un e-mail pe retelele de socializare sau ce a mai facut cine stie ce vedeta, mai bine te intorci si iti imbratisezi iubitul/sotul.

Cand poti sa renunti la munca sau la orice altceva se intampla in viata ta pentru a te bucura de momentul prezent alaturi de partenerul tau, te poti conecta la un nivel mai profund, ceea ce inseamna si mai multa placere.
Mai putin stres inseamna sex mai bun.

 

Fa sport


Iata ca sportul apare si in aceasta discutie. Sportul este bun la toate: sanatatea fizica, sanatatea psihica si in viata sexuala. Exercitiile (fie ca este vorba de yoga, pilates, kickboxing, haltere, alergare sau orice alta activitate care iti place) sunt o modalitate uimitoare prin care poti reduce stresul. Si stim ca stresul poate fi unul dintre principalii factori care duc la scaderea libidoului, cel putin in ceea ce priveste sexul feminin. Mai mult, prin sport ajungem sa avem un trup placut si astfel creste si increderea de sine.

Iar atunci cand esti sigura pe tine si iti place de tine, nu o sa mai vrei sa faci sex cu lumina stinsa. Asa ca, daca visezi la sex de calitate, introdu in rutina ta si o ora de sport. Citește continuarea pe andreearaicu.ro

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod