5 motive pentru care ne părăsesc bărbăţii

De ce ne părăsesc bărbăţii? Este o întrebare care macină multe femei. Nu există femeie care, măcar o data în viaţă, să nu se fi simţit respinsă. De ce? Majoritatea dintre cele părăsite consideră ca unic motiv o altă femeie. Se pare că nu întotdeauna este valabilă această cauză.
De ce ne părăsesc bărbăţii? Este o întrebare care macină multe femei. Nu există femeie care, măcar o data în viaţă, să nu se fi simţit respinsă. De ce? Majoritatea dintre cele părăsite consideră ca unic motiv o altă femeie. Se pare că nu întotdeauna este valabilă această cauză.  

Frumoasă sunt. Inteligentă, aşă mă "alintă" şefii. Înţelegătoare, am încercat. În pat, nu au fost probleme. Atunci, de ce a plecat? El spune că pur şi simplu nu merge sau că nu ne potrivim. Sunt scuze dureroase care lasă în urmă doar întrebări şi frământări, mai ales dacă sunt ani de relaţie şi ai investi multe sentimente. Mai liniştită ai fi dacă ţi-ar spune pur şi simplu că are pe altcineva.
Măcar ai avea un răspuns concret şi ai avea pe cine analiza şi, de ce nu, urî.

Care este adevăratul motiv? Ce l-a nemulţumit? Nu-ţi putem spun exact cauza, dar îţi putem enumera cele mai frecvente dintre motivele care "gonesc" bărbaţii din viaţa noastră în braţele altora care, deşi nu par superioare din niciun punct de vedere, reuşesc să-i cucerească şi să-i păstreze.

1. O femeie mai tânără

Da, acesta este cel mai frecvent motiv pentru care un bărbat pleacă de lângă tine. O femeie mai frumoasă, poate, mai tânără, mai amuzantă sau, pur şi simplu, o altă femeie, care ţie îţi poate părea banală. Nevoia de nou, de schimbare sau provocarea de a face o nouă cucerire, sunt doar câteva dintre motivele pentru care el uită de toate momentele frumoase petrecute în doi.   

2. Are nevoie de libertate

Mulţi susţin asta. Fie că îţi reproşează că eşti prea sufocantă sau geloasă, fie motivează că "sunt prea tânăr pentru o relaţie serioasă" şi vrea să experimenteze.
Se pare că bărbaţii au nevoie de mai multă independenţă decât femeile şi se sperie uşor în faţa unei relaţii serioase.

3. A fost doar o aventură

A cucerit, şi-a luat "trofeul" mult dorit şi pleacă în căutarea unei noi "victime". Deşi este trist, mulţi bărbaţi au spirit de vânător şi trăiesc doar pentru noi cuceriri. Relaţia cu un astfel de bărbăt nu este una "liniştită" şi care să-ţi ofere satisfacţii. E mai bine că ruptura s-a produs acum pentru că, ştii bine, mai târziu durerea ar fi fost mai intensă. Sfat: mai multă atenţie pe viitor la astfel de bărbaţi. Nu sunt greu de recunoscut.

4. Femeile... din trecut

Ţi-a povestit de fosta încă de la început. Cât de perfectă era relaţia, cum ştia ea să-l facă fericit, cât de mult a suferit că l-a părăsit...
Chiar te aşteptai să dureze? O relaţie "bântuită" de umbrele trecutului nu are şanse să fie una fericită. În plus, să iubeşti un bărbat care visează şi te compară cu alta îţi poate afecta stima de sine şi te poate transforma într-o femeie plină de frustrări. Merită?

5. Şi totuşi... nu eraţi compatibili

Trebuie să recunoşti. Până şi tu ai observat. "Incompatibilitate" este cuvântul care vă caracteriza relaţia. Chiar dacă a facut el primul pas, ştii ca despărţirea era inevitabilă. "Dar îl iubesc", poate spui tu. Dar vă doriţi lucruri total diferite, ar veni răspunsul. Dacă această incompatibilitate nu poate fi rezolvată prin comunicare, relaţia nu are un viitor.  

Nu uita.
Iubirea are nevoie de două persoane şi, cum spun bătrânii, cu forţa nu se poate. Chiar dacă simţi că a luat cu el totul când a plecat, trebuie să ştii că până şi tu ai o jumătate care te caută. Nu a fost el, poate va fi următorul bărbat care te va invita în oraş.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod