5 lucruri pe care cuplurile fericite le fac in fiecare zi

5 lucruri pe care cuplurile fericite le fac in fiecare zi

După ce trece acea etapă în care simt fluturi în stomac, cele mai multe cupluri intră într-o rutină care ajunge apoi să le afecteze relația.
Dar așa cum îți poate spune orice expert în relații, numai iubirea nu este suficientă pentru a menține fericirea în cuplu, mai ales când ne confruntăm cu suișurile și coborâșurile vieții. Oamenii care reușesc să trăiască fericiți împreună au în comun unele obiceiuri zilnice. Iată care sunt cele cinci lucruri pe care cuplurile fericite le fac în fiecare zi:

Își încep diminețile împreună


Este cunoscut: felul în care îți începi dimineața îți afectează întreaga zi. Prin urmare, ar trebui să fii conștientă de faptul că are o influență și asupra relației tale.
În loc să vă plimbați prin casă precum doi roboți care au nevoie de combustibil, în acest caz fiind vorba de cafea, ar trebui să vă treziți puțin mai devreme ca să aveți timp pentru voi doi. Sexul de dimineață ar putea fi o opțiune bună, dar și să vă beți cafeaua împreună, să discutați planurile pentru ziua respectivă sau să luați micul dejun înainte de a începe agitația unei zile obișnuite.

Își vorbesc de-a lungul zilei


Comunicarea este cheia fericirii în orice relație. Gesturile simple, precum un mesaj trimis la prânz în care îl întrebi dacă are o zi bună sau un telefon pe seară, în drum spre casă, sunt cele care readuc în atenție faptul că sunteți o echipă.
Faptul că mențineți contactul chiar și atunci când nu este nimic urgent de spus vă întărește relația și vă face să vă simțiți mai apropiați.

Contactul fizic este deosebit de important pentru ei


Toate cuplurile fericite au ceva în comun: est vorba despre contactul fizic. Atingerile, chiar și simplul fapt că se sprijină unul pe celălalt când stau întinși pe canapea sau că se țin de mână când merg pe stradă, sunt deosebit de importante pentru a menține conexiunea emoțională cu partenerul de viață. Pentru că sexul zi de zi nu este o opțiune practică, îmbrățișările și săruturile nu ar trebui să lipsească din viața de zi cu zi a unui cuplu.

Își petrec weekend-urile împreună


Timpul liber vă oferă oportunitatea de a vă conecta și de a vă aminti de ceea ce v-a făcut să vă îndrăgostiți încă de la început. Puteți merge într-o scurtă excursie cu mașina și să ascultați muzică așa cum o făceați în adolescență.
Sau puteți pur și simplu să stați împreună și să faceți fiecare ceea ce vă place cel mai mult. Oricare ar fi activitățile voastre favorite, asta înseamnă să refuzați orice obligație, plan sau întâlnire pentru weekend, mai ales dacă nu îți dorești să participi. 

Au o rutină înainte de culcare


Indiferent cât de aglomerat a fost programul de peste zi, ai întotdeauna la dispoziție acele minute de relaxare înainte de culcare în care te demachiezi, îți pui ceasul să sune și te bagi în pat. Cuplurile fericite profită de acest scurt timp de răgaz pentru a se relaxa împreună, fie că discută despre ceea ce s-a întâmplat peste zi, se țin în brațe sau citesc.

Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod