4 semne ca relația voastră a trecut cu brio „testul” dat de pandemie

Contextul pandemic ne-a pus pe toți în situații delicate, pe care am reușit să le gestionăm mai ușor sau mai greu, în cadrul relației noastre de cuplu.

Cum poti sa mentii o relatie sanatoasa in pandemie? Sau, mai bine spus, cum stii ca ai reusit sa atingi aceasta performanta acum, dupa mai bine de un an de la inceputul epidemiei globale?

Fie ca aveai o relatie relativ noua sau te aflai deja intr-un parteneriat de cativa ani buni, pandemia ti-a testat si tie, fara indoiala, legatura cu iubitul sau sotul tau.

 

Iata 4 semne ca ai o relatie sanatoasa in pandemie si ai trecut cu brio testul!

 

1. Ati rezolvat rapid conflictele aparute


Inevitabil, cand petreci atat de mult timp in acelasi spatiu cu alta persoana, apar mici conflicte. Poate ca unul dintre voi are sedinte foarte des, deranjandu-i munca celuilalt.

Poate ca unul dintre voi gateste tot timpul si nu se simte sustinut de catre celalalt. Sau, poate, in timp ce unul dintre voi se concentreaza pe o sedinta foarte importanta, celalalt face galagie, fara sa isi dea seama ca este momentul nepotrivit. Atat de multe prilejuri de priviri ascutite si reprosuri! Citeste continuarea pe andreearaicu.ro

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod