3 teste de compatibilitate, demonstrate științific, pe care merită să le faci

El este singurul bărbat căruia i-ai spus cele mai ascunse secrete și în brațele lui simți că nimeni nu te-ar putea răni vreodată.
Alaturi de el simti ca traiesti o dragostea pura, despre care ai auzit poate mai mult din povesti. Nu ti-ai pus probabil niciodata intrebarea daca sunteti intr-adevar cu totul compatibili, daca ati putea trai vesnic impreuna. Daca totusi ai avut la un moment dat macar un dubiu sau ai cautat pur si simplu o idee care sa iti certifice sentimentele, stiinta iti vine in ajutor cu cateva teste de compatibilitate care iti arata in ce directie sa mergi, daca sa ramai cu el sau sa continui sa-ti cauti jumatatea.

In trecut, oamenilor nu le prea pasa de teste de compatibilitate, nu isi puneau problema daca omul cu care si-au unit destinul este sau nu cel potrivit, ca undeva exista un om mai bun, o dragoste mai mare.
Cu timpul insa, am devenit mai atenti la anumite semne, la anumite calitati fara de care nu am concepe omul potrivit si defecte pe care nu le-am putea tolera.

Intrebarea „ce ii face pe anumiti indragostiti sa fie perfecti impreuna si pe altii ii desparte?" si-au pus-o de-a lungul timpului mai multi oameni de stiinta, psihologi, consilieri, care au venit cu diverse teorii menite sa ofere un raspuns. Sunt cercetatori care au ajuns la concluzia ca gradul de potrivire dintre doi oameni sta chiar in genele noastre, dar sunt si altii care au tot cautat sa demonstreze ca exista „chimia" care apropie indragostitii mai presus de orice explicatie.

Iata trei teste de compatibilitate, demonstrate stiintific, pe care merita sa le faci.
Asta daca vrei sa afli si parerea stiintei.

Test de compatibilitate: Este exact ca tine? E de bine!


Iubirea sta in lucruri marunte, asa se spune. Si oamenii de stiinta par sa confirme zicala, dar pun accent mai degraba pe acele lucruri pe care indragostitii le au in comun. Foarte multi experti sunt de parere ca, in linii mari, similaritatile dintre doi oameni cresc sansele ca acestia sa fie compatibili.

Psihologul Galen Buckwalter, creatorul algoritmului pe baza caruia site-ul de matrimoniale EHarmony iti gaseste perechea, spunea, intr-un articol din New York Times, ca „destul de des, diferentele dintre oameni par foarte atragatoare, dar nu mai sunt atat de dragute dupa doi ani.
Daca cineva este de tipul A de pilda, care face lucrurile intr-un ritm mai lent, are nevoie de o persoana la fel. Este mult mai usor pentru oameni sa relationeze daca nu trebuie sa negocieze diferentele acestea". Citeste continuarea pe divahair.ro
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod