11 fraze pe care le spun bărbaţii atunci când sunt îndrăgostiţi

Femeile au un arsenal de cuvinte pe care le rostesc atunci când plac sau nu pe cineva. Ele folosesc, de asemenea, limbajul trupului şi ochii pentru a-i transmite unui bărbat anumite semnale.

Dar bărbaţii? Ei bine, ei sunt cunoscuţi pentru faptul că nu se pricep prea bine la vorbe sau, cel puţin, nu le place să vorbească, dar asta nu e neapărat adevărat sau corect. Poate că ne spun o mulţime de lucruri, dar mesajul nu este interpretat întotdeauna aşa cum au intenţionat sau îi lipseşte ceva. În orice caz, există anumite fraze sau cuvinte pe care aceştia îşi fac curaj să le spună doar atunci când sunt siguri pe sentimentele lor şi vor să ştii şi tu acest lucru.

 

Aşadar, există câteva fraze pe care un bărbat le rosteşte doar atunci când este îndrăgostit. Iată care sunt:


"Acest lucru mi-a amintit de tine"
El nu îţi va spune mereu că se gândeşte la tine, pentru că vrea să evite să fie prea direct şi nu riscă să îi fie rănite sentimentele. El îţi va spune că ceva i-a amintit de tine pentru că se gândeşte la tine şi vrea să ştii asta.

"Te pot ajuta cu asta"
Bărbaţilor le place să se simtă de ajutor, utili.
Dacă se oferă să te ajute cu ceva, înseamnă că te place. Bărbaţii fac lucruri doar pentru femeiele care îi interesează cu adevărat sau, uneori, pentru un scop final, cum ar fi cel de a ajunge în dormitor. Dar, dacă îţi oferă ajutorul indiferent despre ce este vorba, atunci e îndrăgostit de tine.

"Arăţi minunat"
Dacă îţi spune că arăţi grozav, nu mai analiza şi specula că se ascunde ceva, de fapt, în spatele vorbelor lui. Ia lucrurile aşa cum le auzi, pentru că chiar crede că arăţi minunat şi vrea să ştii asta. Acceptă-i complimentele!

"Am vorbit cu mama..."
Dacă îţi spune că a vorbit cu mama lui şi împărtăşeşte aceste lucruri cu tine, fie eşti cea mai bună prietenă a lui, fie e îndrăgostit de tine. Bărbaţii nu dezvăluie, de obicei, ceea ce vorbesc cu membrii familiei lor, mai ales cu mamele lor.
Vorbind cu tine despre ea, îşi arată vulnerabilitatea şi îţi arată că are încredere în tine.

"Sunt supărat/îngrijorat"
Dacă un bărbat îşi expune de bunăvoie un alt sentiment decât fericirea sau starea de bine, atunci înseamnă că te place suficient de mult astfel încât să îşi dezvăluie vulnerabilităţile pe care nu le arată de obicei în faţa ta.

"Unde ai fost? Ce faci?"
Te întreabă despre ceea ce faci sau unde te afli? Înseamnă că te place! Atât timp cât nu o face mereu, înseamnă că nu e un obsedat, ci e doar îndrăgostit de tine şi îi pasă de tine.

"Ești atât de sexy"
Sigur, poate a spus acest lucru multor altor femei, dar când îţi adresează aceste vorbe, înseamnă că vrea să te ducă în pat şi îi place de tine. Depinde doar de tine ce vrei să faci apoi...

"Am observat că…"
Dacă spune frecvent că a observat ce faci, cu ce te îmbraci, ce mănânci sau orice astfel de acţiune, înseamnă că el acordă o atenţie deosebită persoanei tale şi nu o face pentru că vrea să fie cel mai bun prieten al tău pe viaţă, ci pentru că e îndrăgostit de tine.
 

"Îmi este dor de tine"
Îi este dor de tine? Bărbaţilor le este foarte greu să spună acest lucru şi nu le plac chestiile de genul acesta, asta dacă nu sunt super sensibili sau romantici. Dacă îţi spune că îi e dor de tine, chiar dacă vă aflaţi în acea nouă etapă incertă, înseamnă că ai ajuns la inima lui şi că este pe cale să se îndrăgostească iremediabil de tine.

"Voi fi acolo pentru tine"
Nu este doar un cântec de-al lui Bon Jovi, ci şi o frază care se rostogoleşte pe buzele unui bărbat atunci când e îndrăgostit de tine şi te place cu adevărat. Dacă spune ceva asemănător, cum ar fi: "Voi fi în zona dacă ai nevoie de mine", "Ai cu cine să vorbeşti despre asta?", "Mă bucur să te ascult", "Hai să vorbim", el vrea să îţi transmită ideea că vrea să facă parte din viaţa ta şi că nu te va lăsa de una singură la nevoie.


"Te alintă"
Dacă îţi pune o poreclă drăguţă şi nu îţi spune pe nume, înseamnă că a decis să te facă a lui. Dacă te strigă pe nume, fie te vede ca pe o prietenă, fie este, pur şi simplu, sarcastic şi vrea să te tachineze.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod