10 trăsături ale bărbatului care atrage femei puternice

Toate ne dorim un partener de viață cu valori similare. Să fie visător ca noi, dar și puternic, să fie independent financiar, dar să își facă și timp pentru relație.
De aceea, o  femeie frumoasa, puternica si independenta are toate sansele sa puna pe fuga un barbat care se simte amenintat. Cu toate astea, cativa mai curajosi nu au de gand sa renunte usor atunci cand femeia visurilor pare sa le fi iesit in cale. E acolo, in fata lor, si vor face tot posibilul sa o cucereasca. Cine este “nebunul” dispus sa investeasca timp, nervi si rabdare ca sa o cucereasca pe EA?!

Este varianta masculina a ei. Este puternic, independent, iar sex-appeal-ul vine odata cu aceste doua calitati importante.
Ce inseamna un barbat puternic si independent? Hai sa vedem mai jos:

Are propriile obiective si visuri


Atunci cand lucrezi de luni pana vineri, cu greu gasesti timp si energie pentru activitati menite sa aduca satisfactie sufleteasca. In ciuda acestui aspect, un barbat puternic are totusi obiective si visuri de implinit. Ale lui, nu ale sefului, nu ale mamei si nici ale iubitei. Si isi face timp sa munceasca pentru ele, constient fiind de faptul ca nu jobul te defineste ca om, ci ceea ce simti, gandesti si construiesti pentru tine.

Este sigur pe el


Nici ca s-ar putea altfel. O femeie puternica nu ar sta cu un barbat fara coloana vertebrala, iar langa un barbat puternic nu ar rezista o femeie firava.
Un astfel de barbat nu asteapta de la partenera sa fie dependenta de el, insa isi doreste sa se simta dorit si iubit. Citeste continuarea pe andreearaicu.ro


 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod