10 semne clare că ești pregătită să spui „DA“

De unde știi dacă ești pregătită pentru următorul pas?
Oricât de mult îți iubești partenerul, căsătoria este un pas emoțional și financiar uriaș pentru orice cuplu. Există atât de multe argumente pro și contra care trebuie foarte atent cântărite înainte de a te căsători.

Dar, oare, poți știi vreodată sigur când e momentul potrivit pentru a spune „Da“?

Iată câteva semne clare că ești pregătită să te căsătorești:


1. Când privești spre viitor, nu îți concepi viața fără partenerul tău în ea. Nu îți poți imagina nimic altfel!

2.
Copiii, odată un gând atât de străin și respingător, devin un subiect din ce în ce mai amuzant. Începi să îți imaginezi rutina de părinte ca fiind ceva frumos și plăcut.

3. Gândul de a face dragoste cu altcineva în afară de partenerul tău te dezgustă total. Nici nu poți concepe posibilitatea ca o altă mână să îți atingă corpul.

4. Îți place să te trezești lângă partenerul tău. Când nu vă petreceți nopțile împreună, îi simți lipsa și îți e dor să fie primul lucru pe care îl vezi atunci când deschizi ochii dimineața.


5. Familia lui ți se pare fermecătoare.

6. Admiri involuntar trupele de la nunțile altora sau fotograful sau...orice legat de organizarea unei nunți.

7. Începi să te gândești la ideea de bani la comun. Cum ar fi să îți vinzi garsoniera de burlăciță (și el pe a lui) pentru a vă permite o plată în avans pentru o casă reală.

8. Te bucuri de momentele simple împreună. Nu trebuie neapărat să faceți ceva anume pentru a vă bucura de timpul petrecut împreună. Indiferent dacă e vorba despre cumpărăturile pentru casă sau de vizionarea unei emisiuni la TV, apreciezi doar că ești alături de el.

9.
Tu și partenerul tău scoateți tot ce e mai bun unul din celălalt. Și vă sprijiniți necondiționat!

10. Ai încredere în partenerul tău. Nu există nicio altă persoană pe lume în care să te încrezi mai mult decât o faci cu el.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod