10 secrete ale bărbaţilor

Bărbaţii ascund mici secrete "murdare" pe care nu ar vrea să le afli niciodată.
Bărbaţii ascund mici secrete "murdare" pe care nu ar vrea să le afli niciodată.

Cele mai multe dintre ele sunt gânduri ascunse despre sex, imaginea pe care crede că ţi-ai făcut-o despre el, statutul de "mascul feroce", dar nu în ultimul rând, relaţia pe care o are cu tatăl tău.


Iată care sunt câteva dintre aceste secrete:

Comediile romantice

Ştii comediile acelea romantice pentru care îl "târăşti" la cinema? Nu îi displac chiar atât de tare pe cât vrea să pară. De fapt, chiar îi plac. Sigura problemă este că n-ar vrea să-l vezi plângând la un film de dragoste şi câteodată este extrem de greu să se abţină...

Sutienul

Indiferent de câte ori aţi fi făcut sex, are întotdeauna ceva emoţii când trebuie să-ţi deschidă sutienul. Îi este teamă că nu va reuşi suficient de repede şi, mai grav, că va părea neîndemânatic şi fără experienţă, ceea ce nu corespunde cu imaginea de cuceritor pe care s-a tot chinuit să ţi-o inducă.

Prietene şi surori

S-a gândit deja cu care dintre prietenele sau surorile tale (dacă ai) ar face sex, dacă ar fi "nevoit". Există deja o ierarhie în mintea lui.
Secretul ăsta chiar nu ţi l-ar spune niciodată!

Puţină anatomie

Încă nu a reuşit să "descifreze" chiar tot ce ţine de părţile intime ale unei femei şi îi este jenă să recunoască asta. La fel ca şi cu sutienul, în joc este orgoliul său de amant experimentat.

Emoţii puternice

De fiecare dată când eşti prezentă la o competiţie sau joc la care participă, este terifiat de gândul că va rata o lovitură importantă şi că se va face de râs.

Dimineaţa...

... se masturbează. Potrivit unui sondaj, aproximativ 50% dintre bărbaţi se masturbează dimineaţa.
Explicaţia este simplă: dimineaţa nivelul testosteronului, hormonul sexual masculin, este mult mai ridicat decât pe parcursul zilei.

În formă

Pentru primele dăţi în care îl vezi dezbrăcat, îşi va suge burta. Este preocupat de ceea ce crezi tu referitor la felul în care arată, chiar dacă nu te întreabă.

Mărimea contează

E o problemă veşnic dezbătută, dar care pare să-i preocupe mai mult pe ei. Se întreabă dacă nu cumva crezi ca are penisul prea mic şi se gândeşte obsesiv dacă este cel puţin la fel de mare precum al fostului tău iubit.

Fluturi în stomac

De cele mai multe ori este mult mai îndrăgostit decât lasă să se vadă şi tot orgoliul este responsabil pentru asta.

Tatăl tău

Este stânjenit de prezenţa tatălui tău, care reuşeşte să-i inspire chiar şi după mult timp o stare de nelinişte.
 

Comentarii (6)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • mmg pe 25 Apr 2011, 19:55
    uf...

    ma deranjeaza ierarhia prietenelor si a surorilor.......

    9
    0

  • andreea pe 21 Feb 2011, 14:58
    10 secrete ale bărbaţilor

    din punctul meu de vedere 1 dintre secretele barbatiilor este legat de numarul real al partenerelor sexuale. un baiat niciodata nu ii va spune partenerei numarul exact (acesta va fi mai mic- pentru a nu "supara") si nu il va spune nici "baietilor" (sau cu o marja de eroare de +5) :)))

    5
    1

  • Alexandra pe 15 Dec 2010, 00:27
    Really?

    Pe bune? Astea sunt secretele? Dang-dang!!!

    1
    1

  • Leiandra pe 14 Dec 2010, 22:54
    SSamara20

    oare?...atunci n-ai destula experienta,,,,sau a reusit sa te pacaleasca...cat despre "burta"..probabil ca ai dreptate totusi. Insa, faza cu testosteronul, e reala intreaba un genetician sau endocrinolog specialist, ei te pot ajuta foarte bine, si au o lista, dar e vorba de unele retineri cum ar fi...sa fie prinsi:))...te asigur ca barbatii sunt mult mai lasi decat femeile, pt asta intreaba un psiholog si-ti confirma!;) succes.

    3
    0

  • dianis pe 14 Dec 2010, 15:59
    pentru ssamara20

    pai de aia si scrie ca sint secrete, pentru ca pin acum nici nu iti imaginai de asha ceva,

    5
    0

  • ssamara20 pe 14 Dec 2010, 00:04
    ce imaginatie de oameni bolnavi....

    daca s-a gandit cu care dintre surori sa faca sex...si faptul ca 50% din barbati de masturbeaza dimineata... ALO? unde ati facut acest sondaj ? la copii din generala? cred ca si aia au mai multa minte, aaa si alta chestie nu toti barbatii au burta si "fluturi" in stomac!

    0
    5

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod