Povestea din spatele brandului HempSex – interviu cu Lili Pop

Interviu cu Lili Pop
Eva.ro: Acum 7 ani aţi fost diagnosticată cu o boală care îngrozeşte multe femei? Care a fost prima dvs. reacţie atunci?

Când am primit diagnosticul nu-mi venea să cred ce aud. Un nodul? Să fac o biopsie? O operaţie? Chimioterapie? Radiaţii? Adică, am CANCER! Eram în şoc. M-am gândit imediat la faptul ca am două fete. Două fete pe care nu o să le mai văd. În zilele ce au urmat am intrat într-o depresie profundă.

Eva.ro: Cum aţi depăşit primele momente grele? Ce v-a ajutat? Cine v-a fost cel mai mare sprijin?

La aflarea diagnosticului mi-am anunţat familia, pe soţul şi pe cele doua fiice, Anca şi Tina. Ei au fost şi sunt stâlpul meu de rezistenţă şi sprijinul meu din ultimii ani. Anca a fost cea care mereu m-a încurajat şi m-a asigurat că dacă îmi schimb stilul de viaţă voi invinge această boală. Îmi amintesc şi acum vorbele ei când am sunat-o prima dată şi i-am dat vestea, a spus: "Mami, eu dacă aş afla că am cancer ar fi ultima mea problemă pentru că aş şti cum să mă vindec!".
La scurt timp a venit din Bucureşti la Moldova Nouă să stea cu mine şi să mă ajute să îmi pun la punct un nou stil de viaţă care avea să mă vindece. Şi-a petrecut zilele şi nopțile studiind site-uri de specialitate despre cum să te vindeci de cancer prin alimentație, sport şi meditație. În fiecare seară înainte de culcare venea cu teancul de hârtii scoase la imprimantă şi îmi traducea din limba engleză tot ce găsea în ziua respectivă. Vorbele ei, dedicarea ei, entuziasmul şi siguranţa pe care mi le transmitea au facut ca eu sa preiau frâiele propriului meu caz medical şi să mă pot bucura de viaţă cu o energie mai mare ca înainte de diagnostic.

Eva.ro: Ce schimbări aţi făcut în viaţa dumneavoastră pentru a gestiona cât mai bine situatia dificilă în care vă aflaţi?

Am făcut schimbari drastice în alimentaţie, în primul rând, apoi am început să citesc multe cărţi din care am invăţat să fiu pozitivă şi să mă debarasez de situaţiile care nu îmi fac plăcere.
Am învăţat să mă trezesc în fiecare dimineaţă cu zâmbetul pe buze şi să fiu recunoscătoare pentru ce am. Am învăţat să fiu liniştită, să mă bucur de animale şi natură şi să mă feresc de mâncăruri procesate şi chimicale.

Eva.ro: Boala sau tratamentul acesteia v-a provocat şi probleme de natură intimă?

Problemele de natură intimă au apărut în 2012 când am început un tratament de supresare hormonală cu Zoladex. Acest medicament mi-a provocat uscăciune vaginală destul de gravă deoarece aveam mari dureri şi arsuri la contactul sexual. Am fost la ginecolog unde mi-a prescris ovule şi alte medicamente pe care nu le-am luat deoarece aveau în compozitie antibiotic şi alte substanţe pe care nu mă simţeam confortabil sa le aplic în zona intimă. O altă recomandare pentru extra lubrifiere a fost să încerc o marcă germană de cremă de galbenele care avea un miros puternic de parfum şi o culoare foarte galbenă.
Acel produs nu mi-a inspirat deloc încredere, nu era un produs natural. Un pas important când am decis să îmi schimb stilul de viaţă a fost şi în cosmeticele pe care le foloseam. Ceea ce aplic pe piele este pentru mine la fel de important ca ceea ce mănânc, aşa că eram mereu în căutarea unor produse naturale care să îmi satisfacă nevoile şi care să nu imi afecteze în mod negativ imunitatea.

Eva.ro: Care este legatura  dvs. cu brandul HempLove?

Legatura dintre mine şi HempLove este una profundă deoarece, căutând o rezolvare pentru problema mea intimă, fiica mea Anca a înfiinţat acest brand.

Eva.ro: De ce sunt atât de speciale pentru dvs. produsele HempSex?

În primul rând, pentru ca le pot folosi fără restricţii; fără să mă gândesc la agenţi chimici, e-uri, coloranţi etc. În plus, mi-am rezolvat problema uscăciunii vaginale şi mă pot bucura de intimitate parcă mai mult ca oricând.

Eva.ro: Cui recomandaţi gama de produse HempSex?

Recomand produsele HempSex în special femeilor care se confruntă cu aceleaşi probleme ca şi mine.
Recuperarea dupa tratamentele împotriva cancerului este foarte grea, iar libidoul are mult de suferit. Pe mine produsele HempSex m-au ajutat să îmi recapăt încrederea în mine şi să mă pot bucura de intimitate împreună cu soţul meu.
 
Eva.ro: Un gând pentru cititoarele eva.ro?
 
Cititoarelor le recomand să nu îşi piardă niciodată speranţa şi încrederea în forţele lor. Orice în viaţă poate fi învins, chiar şi cancerul! De asemenea, le recomand cu mare caldură să folosească gama HempSex şi pot să le asigur pe această cale că HempSex nu doar le va îmbunătăţi viaţa sexuală, ci le va aduce şi un plus de sănătate.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod