Fanteziile sexuale ale femeilor şi ale bărbaţilor – pot deveni ele o realitate comună?



Dar care sunt fanteziile iubitului tău? Sunt ele chiar aşa de diferite de ale tale sau vă puteţi întâlni pe un teren comun unde să vă bucuraţi împreună de ele?

Iată un top al celor mai întâlnite 10 fantezii sexuale masculine:

Preluarea controlului de către femeie - Probabil cea mai simplă fantezie sexuală a unui bărbat este aceea de a fi dirijat în timpul sexului, fie că este vorba de o adevărată dominatoare sau de o femeie care ştie ce vrea şi cum să obţină ce-şi doreşte. Mulţi bărbaţi consideră foarte atrăgătoare o femeie încrezătoare în forţele proprii.

Sexul oral - Această fantezie este mult mai excitantă pentru bărbaţii care nu prea au parte de punerea ei în practică în viaţa reală.

Sexul în trei - Ce poate fi mai bun decât o femeie? Două femei. Aşa gândesc mulţi bărbaţi pentru care un menage a trois este fantezia lor preferată.

Sexul anal - La fel ca şi în cazul sexului oral, bărbaţii visează de multe ori la ceea ce nu au în viaţa reală.

Privitul actului sexual
- Mulţi bărbaţi sunt excitaţi privind o femeie satisfăcând altă femeie. Această fantezie apare în special sub influenţa culturii filmelor porno.


Supunerea - Există un număr mare de bărbaţi care  se bucură de fantezii în care sunt pasivi. Este o experienţă total opusă vieţii lor din afara dormitorului. Unii adoră să fie chiar legaţi şi biciuiţi.


Exhibiţionismul - Sexul într-un loc public şi posibilitatea de a fi priviţi sau descoperiţi aprinde imaginaţia şi dorinţa multor bărbaţi, dar sexul şi nuditatea în public pot avea consecinţe legale serioase. Înregistrarea video a unei partide de sex şi vizionarea ei mai târziu poate fi o variantă mai sigură şi nu mai puţin incitantă.


Dominaţia asupra femeii - Pentru unii bărbaţi, ideea de a avea controlul total asupra partenerei poate fi foarte excitantă. Aceste fantezii pot conţine şi elemente de sadomasochism care combină plăcerea cu durerea.


Fetişurile - Fetişul poate să implice orice parte a corpului şi orice obiect asociat cu aceasta, dar de obicei implică picioarele şi lenjeria intimă feminină. Adesea, fanteziile sexuale ale bărbaţilor înclinaţi spre fetişuri cuprind obiecte care de obicei nu fac parte din jocurile lor erotice obişnuite.

Jocul de roluri
- O fantezie sexuală foarte întâlnită presupune costumarea şi jucarea unor roluri în cadrul unor scenarii erotice. Bărbaţii heterosexuali preferă să interpreteze personaje masculine puternice care întâlnesc femei atrăgătoare. Homosexualii şi bisexualii au parte de mai multă varietate în acest tip de fantezie, ei practicând şi travestiul.


Chiar dacă “bărbaţii sunt de pe Marte şi femeile sunt de pe Venus”, convieţuirea lor pe această planetă de foarte mult timp işi spune cuvântul şi în domeniul fanteziilor sexuale. Profită de fanteziile comune pe care le ai cu partenerul tău şi transformă-ţi cele mai excitante vise erotice într-o experinţă reală de neuitat!

Articol scris de Liliana Pelici

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod