Prietenul meu a avut o aventura si vreau sa ma razbun pe el. Ce sa fac?

Prietenul meu a avut o aventura, iar eu nu am banuit nimic. In cele din urma, cand am aflat, l-am parasit. Tot ce vreau acum este sa gasesc o cale pentru a ma razbuna pe...
Prietenul meu a avut o aventura, iar eu nu am banuit nimic. In cele din urma, cand am aflat, l-am parasit. Tot ce vreau acum este sa gasesc o cale pentru a ma razbuna pe el. Stiu ca nu este foarte normal, dar asta simt. Nu ma gandesc la ceva care sa-i provoace mult rau, doar ceva care sa-l faca sa-i para rau ca a facut acest lucru. Ce sa fac?

Psihologul Smaranda Grosu iti raspunde:
Este necesar in primul rand sa te clarifici daca te-a inselat cu adevarat sau nu ex-prietenul tau. Daca tu l-ai parasit luand aceasta decizie intr-un moment de furie, mai tarziu cand ea va trece, s-ar putea ca sentimentele pentru el, daca revin, sa te bulverseze. Vei persista in decizia luata de a rupe relatia? Raspunsul il ai tu.

Faptul ca l-ai parasit si nu mai esti cu el, este pentru el o pedeapsa suficienta, nu crezi? Daca nu este asa, crezi ca insemnai pentru el atat de mult cat meriti? Dar daca ne gandim bine, esti suparata pe el sau pe tine? Ca ai ajuns sa fii inselata? Cum s-a petrecut asta? Poti "invata ceva bun pentru tine" de aici? Ce are mai frumos, mai mult, mai atragator decat tine "ea, cealalta"? Daca ai dezvolta si in tine ceva ce este de admirat cu adevarat la ea, ai castiga ceva? Eu sunt convinsa ca da. Iar el, ca orice barbat, nu uita, este fascinat de tine daca ai incredere in tine si... mult farmec. Succes.
 

Comentariile 1-50 din 111

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • elena pe 21 Aug 2012, 14:59
    despartire

    Eu sunt in italia am cunoscut un baiat aici am stat inpreuna 2 luni dar zi de zi si noapte de noapte stateam impreuna si dupa 2 saptamani de relatia mia spus k ma iubeste si ca nu vrea sa ma piarda niciodata si eu I'll iubeam mult si acum ne-am despartit dar vb in continuare la tele si imi spune k nu a vrut sa imi faca rau daia ma lasat k imi vrea binele si ca ma iubeste da eu nu inteleg nimik din toate astea dak ma iubeste dc nu stam impreuna????????

    0
    0

  • elena pe 21 Aug 2012, 14:57
    despartire

    Eu sunt in italia am cunoscut un baiat aici am stat inpreuna 2 luni dar zi de zi si noapte de noapte stateam impreuna si dupa 2 saptamani de relatia mia spus k ma iubeste si ca nu vrea sa ma piarda niciodata si eu I'll iubeam mult si acum ne-am despartit dar vb in continuare la tele si imi spune k nu a vrut sa imi faca rau daia ma lasat k imi vrea binele si ca ma iubeste da eu nu inteleg nimik din toate astea dak ma iubeste dc nu stam impreuna????????

    0
    0

  • iphone4 pe 11 Feb 2012, 22:39
    ajutati-ma va rog!!!

    am un prieten o fac cu el de 3 ani si de fiecare data cand o facem lasa in mine dar nu raman insarcinata niciodata si mam gandit ca din cauza lui ca re vrio problema da am schimbat parteneru si a lasat in mn si la fel aceiasi poveste nu sa intamplat nik si nu raman insarcinata e motiv sa ma ingrijoreze pt viitor si sa consult un medic sau ce sa fac datimi un sfat va rog??????

    1
    1

  • engi pe 10 Feb 2012, 22:09
    AJUTOR!

    prietena mea cea mai buna are o alta prietena cea mai buna dar totusi spune ca eu sunt aia dar nu este asha shi m-am certat cu ea shi mia vorbit rau cum sa ma razbun va rog spunetimi!

    0
    0

  • adriana pe 25 Ian 2012, 02:09
    .....

    eu am avut o relatie cu un baiat timp de 8 luni .... sa va explic cum a fost relatia noastra ... Eu eram in spania el in franta ... desi eram din acelas oras in rom.. nu ne cunosteam .. neam intalnit intro seara si neam placut dupa 3 zile ce neam cunoscut el a trebuia sa plece in franta iar eu in spania !!! am pastrat legatura pe mesenger .. la telefon vb foarte mult ...el urma sa plece din nou in romania sa daie de carnet a stat in tara 2 saptanami in acele 2 saptamani ma inselat :( .. adica nu a facut dragoste cu persoana cutare ... doar sau pupat pe la discoteca .... eu am aflat si lam iertat .. a venit inapoi in franta .... dupa eu am mers in romania si a venit si el am stat 3 saptamani numai cu el zi de zi si ora de ora ... simteam ca ne iubit foarte mult ... dupa urma sa plecam inapoi eu in spania el in franta .... pastram legatura el imi zicea tot timpul ca sunt tot ce sia dorit vreodata .... de craciun el a plecat in romania eu nu am putut sa merg probleme cu familia si nu puteam ... el asta nu a inteles .... eu am decis sa ne despartim pentru ca eram sigura ca o sa ma insele daca nu merg in ro ... pentru ca el mia zis ca nu se va putea abtine sa nu umble cu alte fete daca nu merg in tara .. am ales sa se termine ... desi intra in fiecare seara e mess si imi spunea ca ma iubeste ca nu poate sta fara mine .... si dupa mergea la altele ... oare chiar ma iubeste asa cum spune ??? daca ma iubeste dc ma inseala ??? si daca vrea sa fie cu mn dc umbla si cu altele ???

    0
    2

  • oana pe 10 Ian 2012, 10:21
    il vreau inapoi pe iubitul meu

    Am 12 ani si am fost cuun baiat timp de 1 luna dupa care am aflat ca el o place pe cea mai buna prietena a mea.El ca sa se desparta de mine a luato pe prietena mea in brate dar ei nu ii place de el si atunci eu am plecat dar ea afugit dupa mine si ia zis sa fiu tare degeaba acuma sunt cu alt baiat pentru ca tot pe el il iubesc daca puteti intrati pe messingerul meu si datimi un sfat

    2
    0

  • andreea pe 7 Ian 2012, 15:04
    stefan

    eu am la 13ani, a fost primul sarut. doamne. demult a fost primul sarutat.

    2
    0

  • alexx pe 31 Dec 2011, 21:26
    ma enerviaza bunica

    ma enerviaza bunica ce ar trb sa fac???? am incercat totul sa plece da a zis ca trb sa se termine nustiu ce serial deal ei ma calca pe nervi rau de tot. ma calca pe nervi rau de tot. Va rog datimi un sfat ca eu o iubesc dar nu ma lasa in pace . !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!! AJUTATIMA !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    0
    0

  • Anonim pe 5 Dec 2011, 21:49
    Mister...

    Iubitul meu, cu care sunt de o perioada buna de imp, nu vrea sa-mi zica cu cine a avut relatii sexuale...Mi-a zis doar cu cate fete s-a culcat...Nu inteleg de ce..Zice nu ii important si etc...Dar pt mine e..Sunt iubita lui, el stie tot..Nu mi-ar placea s-o vad pe respectiva si sa nu stiu ca a fost ea...Faceti-ma sa inteleg de ce nu vrea sa-mi zica, desi stie ca e un lucru important pt mine...Nu mai pot asa..

    1
    1

  • andreea pe 2 Dec 2011, 12:22
    ma parasit pentru alta,dar totusi eu il vreau inapoi

    am avut o relatie cu un baiat timp de 2 luni si acum cateva zile am aflat ca in timp ce el era cu mine mai avea si pe alta dar totusi eu il vreau doar pentru mine.cum sa fac sa il recuceresc?

    0
    0

  • sad4ever pe 26 Nov 2011, 22:53
    fiti puternice

    am o relatie cu un baiat de 6 ani.m-a inselat de 2 ori ,din cate stiu eu .sunt sigura ca au fost mai multe.il iubesc si inca sunt cu el dar stiu ca nu este bine si ca ar trebui sa ma despart de el.el spune ca ma iubeste si ca nu poate sa traiasca fara mine.mi-as fi dorit sa fi avut puterea sa termin cu el chiar daca as fi suferit dar am ramas langa el sperand ca se va schimba.niciodata nu a recunoscut ce a facut cu toate ca am avut dovezi clare . as vrea sa va spun celor care au trecut prin aceeasi situatie si care sunteti la inceput ,sa nu iertati niciodata .mai bine sa terminati si suferiti singure decat sa suferiti o viata langa cel care v-a tradat.sa nu treceti cu vederea nici macar o singura data si sa va ganditi ca a2-a oara nu mai face.o s-o faca si a 7 oara.

    2
    0

  • George pe 1 Nov 2011, 21:17
    Va rog ajutati-ma

    Salutare,de curand am fost cu o tipa cam o luna de zile,dupa care am inselat-o,bine-inteles din motive personale.Eu acum as vrea sa ma intorc la ea dar ea nu mai vrea,si-mi zice intr-una ca nu-mi da a doua sansa si devine irascibila cand o abordez pe subiectul asta.Ce as putea sa fac,va rog ajutati-ma :( sunt in pana de idei

    3
    1

  • ela pe 19 Sep 2011, 15:57
    ce sa fac????

    sunt cu cineva de 6 ani,m-a inselat de 2x si am fost certati o juma.de an.era ff schimbat,zicea k numai simte nimic ptr mine,apoi si-a revenit si am zis sa-i mai dau o sansa,dar ca de obicei ne certam mereu din orice prostie..si simt ca sunt mai distanta cu el,numai sunt ca la inceput,daca acum nu ne intelegem mai tarziu cum va fi?!acum vb cu cineva pe net..si mi-e sa nu fie ceva de moment sa nu imi para rau dupa aceea..dati-mi si mie un sfat..mult.

    2
    0

  • gabitzuk pe 23 Aug 2011, 05:24
    ......

    stau si ma amuz la ora asta de cat de tare va macina iubirea da gramatica nu:)))))......am si eu un sfat pentru pustoaicele de 15 ani...mai bn puneti mana si inavatati si lasati problema existentiala a iubirii sa nu va macine viata:))).....si inca ceva care trebuie sa va puna pe ganduri din moment ce am fost lasati pe lumea asta singuri stati linistiti dragii mei ca putem trai si fara acele persoane care nu ne merita.....si intelegeti ca un om care va face sa suferiti nu va iubeste si nu are rost sa va mintiti singuri. Dupa parerea mea un barbat inseala atunci cand ii lipseste ceva, daca sunteti inselate, inselati dragii mei problema este la voi, nimeni nu e nebun atunci cand are ce ii place acasa sa se duca prin vecini;)

    4
    0

  • o fata pe 30 Iul 2011, 19:12
    razbunarea asta

    In primul rand:vad aici fetite si baieti de 14-15 ani kre pt ei iubirea e totul...bah fratilor traiti-va copilaria k e cea mai pretioasa numai suferiti,k aveti timp sa suferiti dupa 18 ani inkolo knd incep cu adevarat grijile...eu va scriu aici sa va spun k sunt de 8 ani cu un baiat cu kre in 8 ani nu ne-am certat niciodata sau sa ne despartim,in schimb aqm o sapt am plekt la mare si akolo ne-am certat raw si el m-a trimis aksa cu socrii mei!Noi avem nunta peste kteva luni si culmea culmilor:el are de castigat prin nunta asta k e viitor preot,are si parohie,etc...tot ce-i tb este sa se insoare!Eu m-am jurat k o sa ma razbun pe el k mi-a vb urat si m-a jignit aja cum n-a fct in 8 ani,a fct asta la mare si m-am gandit sa ma casatoresc cu el,si sa divortez d el dupa ceva timp knd el devine preot(dak preotul divorteaza niciodata nu va mai putea fi preot kiar dak se casatoreste din nou si nu conteaza din vina cui se intampla despartirea).Eu sunt o persoana fff razbunatoare si a draq asa cum a zis si el,si nu il pot ierta k m-a jignit in halul asta!Barbatii nu pot fi iertati,ci calcati in picioare...platindu-le cu aceeasi moneda!

    8
    2

  • alina pe 26 Iul 2011, 14:18
    pentru a

    nu cred k toti baietii inseala....nu-i adevarat!!!!

    10
    1

  • dayanna pe 13 Iul 2011, 11:48
    am trecut si eu printr o despartire

    am vb cu cineva timp de 2 ani ma inselat de multe ori in acesti 2 ani. cred ca daca un barbat inseala acesta nu merita nimic inseamna ca nu te iubeste si daca nu te iubeste nu ai dc sa suferi, in timpul in care tu plangi si te consumi poate el este cu alta sau nici macar nu se gandeste la tine.SFATUL MEU ESTE:sa iesiti cu fetele cu baietii sa va distrati ca o viata avem si e pacat sa o irosim asa...sunt persoana care se despart dupa ani si ani avand si copii deci.....................

    3
    1

  • A pe 2 Iul 2011, 15:35
    a

    Si eu m-am despartit de prietenul meu dupa 2 ani de zile in care m-a facut sa cred anumite lucruri, ca acuma sa aflu pe zi ce trece cu cate m-a inselat.e groaznic ce a facut. el nu a avut curaj sa recunoasca nimic, ba chiar mai spune prietenilor lui ca ,,intr-un fel ii pare rau ca ne-am despartit". ba chiar m-a inselat si cu o amica, daca o mai pot numi asa.asa sunt ei, imaturi. si parerea mea, oricine insala macar odata.

    6
    1

  • corina pe 29 Iun 2011, 03:01
    da mihay

    pai nu o poti uita ca nu ai avunt prietena pana acum na parerea mea oricum o sa ai pwp

    0
    1

  • roxanamancas pe 13 Apr 2011, 15:50
    Prietenul meu a avut o aventura, iar eu nu am banuit nimic. In cele din urma, cand am aflat, l-am parasit. Tot ce vreau acum este sa gasesc o cale pentru a ma razbuna pe el. Stiu c

    ignora l,,fi indiferenta prefate ca nu ti pasa,,indiferenta ii omoara pe barbati el vroia sa para un macio,,poartate cat mai eleganta sa vada ce o pierdut;)daca te iubeste si ii pare rau de ce o facut se intoarce inapoi la uh,,numai ca asta depinde de tn numai voi doi stiti ce a f intre voi:*:*:*:*bafta

    2
    1

  • krysty pe 18 Feb 2011, 17:18
    cea ma perfecta razbunare

    solutia nu e sal inseli, ai fi o ... solutia e sa il faci sa creada cal inseli la maxim... sa pui o prietena sa te sune tot timpu apoi sa pleci intr-o seara de akasa si sa pui pe cineva sal sune si sa ii zica ca tu te f... cu altu si sa vina rapid iar tu sa fii akolo, eu am cea mai urata experienta de dragoste si am iertat e vorba de o fata care am asteptato 2 ani si am facut tot ce e posibil sa o facem noi 2 pentru prima data, dara ea ma inselat si sia pierdut virginitatea cu alt cineva, si am iertato dara nu se stie cat timp voi trai cu sentimentu asta ciudat... si oricum nu cred ca asi fi pututo so dezviginez eu chestia mea era destul de mare si chiar dupa ce sa ... ea nu intra ... :)) dar stiu ca ea regreta si mia facut alt ceva doar mie :))) pace

    5
    1

  • miska_mitoi pe 28 Dec 2010, 21:07
    razbunare..

    orcine a fost inselat odata stie ca razbunarea nu e o solutie..................................................razbunarea e o placere!!!!!xD

    12
    3

  • nicoleta pe 14 Dec 2010, 10:05
    multti analfabeti si analfabete mai posteaza pe aceste forumuri

    inainte sa postati pe aceste forumuri care sunt publice incercati sa invatati sa scrieti corect, este strigator la cer in ce hal puteti unii dintre voi stalci limba romana, nu aveti nici cea mai mica notiune de gramatica limbii romane. am vazut ca sunt persoane de 14 ani care nu stiu sa scrie, inainte de a va rezolva problemele sentimentale invatati sa scrieti, altfel veti fi viitorii analfabeti ai tarii.

    11
    4

  • madalina pe 6 Dec 2010, 16:23
    ce sa fac

    cata, eu sumt madalina, am 15 am rieten de un an jum suntem impreuna si vreau sa iti sp k si mie imi placea de el dar nu am indraznit sa ii sp pt k am crezut k are prietena bn k dp aceea m-a sunat el si am vb am stat ku el 2 zile si mi-am dat seama k nu ne potrivim dupa 2 luni am luat din nou legatura ku el si de atunci nu ne-am mai desp dar ne certam prea des sincer sa fiu ne iubeam yo si akum il mai iubesk dar stiu k are pe altcineva si am decis sa ne desp stiu k pe el nu il iny dar asta este yo i-am sp....... si u nu mai fii trista uita-l k baieti nu merita nimic o sa gasesti u pe cineva kre as te iubeask te pwp

    5
    3

  • mihay pe 29 Nov 2010, 00:36
    sal

    buna .am avut o prietena timp de 3 ani de zile ne-am iubit mult dar pt ea iubirea a trecut acuma dupa 2 ani de cand am pus capat inca o iubesc la fel ,nu pot sa o uit .Parca nu pot sa trec park e pentru todeauna.Dar adevaru este ca de atunci nu am avut nici o prietena oare asta sa fie motivu de nu o pot uita?

    5
    1

  • bluewings_29 pe 26 Nov 2010, 04:07
    Prietenul m-a inselat, ce sa fac, sa ma razbun sau nu

    Fostul prieten te-a inselat. Imi pare rau, dar nu e un caz izolat. Totusi: 1) afla daca te-a inselat cu adevarat, nu il intreba direct, ci afla singura din detalii, posibil si modul cum se purta cu tine inainte de a afla tu aceasta 2) daca intr-adevar te-a inselat, lasa-l de-o parte, daca ai coloana vertebrala, lasa-l, el nu se respecta, respecta-te tu in schimb 3) NU te razbuna, asta e doar o dovada de imaturitate. Cine a facut rau, i se va intoarce raul ca si un bumerang aruncat si intor in aceasi directie de unde a plecat. Aceasta e parte din o lege a universului, numita Legea Compensatiei 4) mergi la un control ginecologic sa nu ai contactat de la fostul prieten vreo boala venerica, daca o ai tratateaza-o 5) Punct si de la capat, intimplarea te-a maturizat, cauta oameni de calitate si nu numai serpi care cauta sa se incalzeasca la sinul unei femei 6) Dumnezeu sa te aibe in paza!

    7
    1

  • dina pe 21 Oct 2010, 20:58
    O IUBIRE.....

    CE SA FAC CA IUBESC PE UN BARBAT IN TAINA DAR NU POT SAI ZIC DIN MOTIV CA AS VREA CA EL SA FACA PRIMUL PAS,SI EU LUI NUS INDIFERENTA DUPA CUM SE UITA LA MINE,SINCER NU STIU CE SA FAC CA SA NU MA MAI GINDESC LA EL CACI DACA NU AR FI AVUT PE CINEVA CREDCA AR FI FACUT PASUL DAR IN ACELASI RIN NIICODATA NU LAM VAZUT LA BRAT CU CINEVA.

    6
    0

  • yoyo-brunetta pe 5 Oct 2010, 16:23
    pt Irina

    nu stiu kti ani ai dar oricum presupun k esti destul d tanara :) ... daca sa indragostit d alta fata dar nu t lasa nici p tn inseamna k ceva nu e in regula adica nu poti s iubesti 2 pers deodata sigur este el in avantaj sau urmareste ceva....poate u ii oferi ceva sau cealalta fata...eu zic mai bn s il lasi cu ea dat tot te-a lasat pt ea si fi fericita k ai scapat d el k dak te-a parasit p tn fiindca sa indragostit d alta sar putea si fata respectiva sa se trezeasca intr-o zi in aceasi postura k tine asa k mai bn mergi mai departe si lasa totul in urma petreceti timpu cu familia prietenii k in fond ei sunt cei mai importani ei sunt mereu acolo knd iubitul/iubita pleaca sunt alaturi d noi si ne ridica moralu' ne face s vedem partea buna dn tot raul ...asa k lasa trecutu'-n urma si traieste-ti viata ;)

    9
    0

  • irina pe 21 Sep 2010, 18:16
    prietenul meu are alta iubita dar ne iubeste pe amandoua ce sa fac?

    am avut o relatie de un an si jumatate dupa care el sa indragostit de alta dar nicin pe mine nu vrea sa ma lase zice ca e indragostit de amandoua ce sa fac ajutatima pentru mine nu e usor il iubesc

    3
    2

  • M pe 17 Sep 2010, 22:41
    barbatii si nevoile:))

    Desi sunt si eu tot o "copchila" de 16 ani...asa vrea sa te sfatuiesc sa te gnadesti foarte bine inainte de a face acest pas deoarece exista riscul sa te paraseasca dupa ce isi indeplineste scopul:D asa ca gandeste bine daca te-ar iubi te-ar astepta pana cand vei fi pregatita din toate punctele de vedere:)...Si totodata am si eu o problema asemanatoare cu a ta.Sunt cu un tip de 23 de ani...de aproximativ 2 luni totul mergea destul de bine...adica chiar am inceput sa tin la el destul demult...Inteleg k baietii astia mai mari ca sa le spun asa au si alfel de nevoi...si el mi-a spus k a intretinut relatii sexuale cu X,Y, etc ...ma rog nu a dat nume.Avand in vedere ca tin la el si faptul ca a fost sincer cel putin asa spune el ...ce ar trebui sa fac?

    3
    0

  • anonima pe 23 Iul 2010, 01:23
    iubesc si sunt iubita pe prietenu iubitului meu

    ajutatima si pe mine va rog..il iubesc si ma iubeste..totu a inceput de la niste glume..cat a fost in tara nu am avut nimic cu el..dupa ce a plecat in italia am inceput sa vb pe mess,,si aducandune aminte de cele facute cat a fost acasa,,am ajuns sa ne iubim..am stat impreuna 3 luni,,dupa care a aflat prietenu meu,,nu iam reprosat nimic nici eu si nici respectivu(cel din italia)iam recunoscut tot,,ne-am despratit pt o zi,,dupa care a venit la mine sa lamurim lucrurile,,cand a trebuit sa plece de la mine nu am putut sa-l las sa plece iam cerut iertare si iam spus sa ramana la mine..ma iertat dar cu prietenu lui nu mai vb delok..mie mia sters nr lui de telefon si idu de mess..a trebuit sa aleg intre ei doi.lam ales pe prietenu meu ,,sunt cu el de 2 ani si 10 luni,,,nu stiu ce sa fac cand nu sunt cu el nu ma gandesc la el numai la celalalt ma gandesc..si noaptea il visez...daca ias spune sa ne despartim nu as suporta sa stau fara el..cu celalalt de fiecare data cand vb pe mess plang..ce sa fac?

    3
    2

  • monika pe 14 Iun 2010, 12:36
    vreau un sfat va rog

    monika pe 14 Iun 2010, 12:31 ajutati-ma datimi un sfat urgent sunt distrusa nu stiu ce sa fac sunt o mama singura fostul meu ma parasit gravida am facut copilul si am trecut prin multe fata mea are un anisor si este viata mea dar intre timp am cunoscut un barbat care ma acceptat cu copilul si am vazut in el barbatul perfect dar pe parcurs sau intamplat foarte multe ma inseala cu altele tot timpul se gandeste la altele si vrea sa fie cu ele dar zice ca pe mine nu ma lasa pentru ca ma iubeste si vrea sa il accept asa cum este cand se culca cu altele imi spune ca si cum nu sa intamplat nimik si pe deasupra eu sunt vinovata ca sa dus la altele este foarte gelos pe mine nu are incredere in mine vrea sa fiu accea femeie care nu stie decat casa,mancare si curatenie acum 2 zile mi a zis ca sa culcat cu o fata care lucreaza in club a platito sa o aiba si vroia sa o aduca la noi in chirie cand am aflat am simtit ca mor tremuram toata si nu am stiut decat sa ma imbrac sa imi iau fata si sa plec dar acum sunt o femeie ca si moarta plang sufar ma doare tot nu mananc nimik nu imi este foame simt ca am sa mor de durere nu imi vad viitorul fara el nu stiu ce sa fac ca sa pot merge mai departe sa il uit sa uit tot ce sa intamplat cum mi a spus ca si cum a fost ceva normal ca este barbat si ca nu poate sta fara femeie si asta pentru ca eu am fost la mama 2 sapt cu fetita nu stiu ce sa mai fac as vrea sa il iert dar ceva nu ma lasa ma gandesc numai cum a putut face asta daca ma iubeste asa cum spune el ajutati ma va rog datimi un sfat sunt distrusa nu imi vad viata fara el

    5
    1

  • kitty_sweet pe 12 Mai 2010, 23:25
    iubirea asta

    un sfat pt toate fetele si toti baietii care sufera din dragoste...dak partenerul sau partenera va inseala sau da semne k nu mai vrea sa continue relatia fiti voi primii care renunta...nu aveti nimic de castigat spun asta din experienta

    10
    1

  • kitty_sweet pe 12 Mai 2010, 23:22
    pt coca_79

    incearca so uiti...credeme e mai bn asa...eu sunt intr-o situatie similara....prietenul meu m-a inselat acum 4 ani si ne-am despartit apoi neam impacat si pot sa spun k nu e deloc bn....eu il iubesc foarte mult dar nu mai pot avea incredere in el de aceea ne-am despartit iar..eu zic k e mai bn asa...

    7
    0

  • Hawaii pe 14 Apr 2010, 23:12
    hawaiiabis

    Va ofer atentia pe care poate nu o primiti din partea celui de acasa, sentimentala, trupeasca. Va pot ajuta sa iesiti din rutina zilnica, sa scapati de stresul de la servici sau de acasa. Ori doriti sa incercati o experienta noua. Fac si masaj, in talpa si pe tot restul corpului intr-un stil unic este facut pentru o destindere maxima.

    6
    0

  • frumusica_5 pe 10 Mar 2010, 14:49
    eu si iubitul meu

    vreau sa ma ajute si pe mine cineva am prieten de un an si sapte luni el are 24 de ani eu sunt mai mika cu 3 ani este primul meu prieten care lam przentat si la parinti mei si sunt incantati,insa problema este k ne iubim dar ne certam aproape zilnic deoarece el lucreaza si cand iasa de la lucru este un bar in apropiere si merge pe acol si este cand sta si 3 pana la 5 ore fapt care pe mine ma supara si ma enerveaza enorm si deaceea ne certam.va rog sa ma ajutati sa il fac sa nu mai mearga pe la bar

    6
    0

  • anonima pe 5 Mar 2010, 19:42
    offf

    e grea viata asta cand iubesti.....ai dreptate cristina dracu si barbatu sunt una si aceiasi persoana.....nici nu are rost sa va mai spun povestea mea,e oribila!vreau fetelor sa va spun un singur lucru.aveti incredere in voi si merge ti mai departe....ei nu ne merita.stiu ca fara nu putem trai dar mai bine asteapta,ca va veni si cel care iti e tie sortit......nu arat ti nicodata cat de mult ii iubiti....din contra aratati ca sunte ti indiferente....ca sa va iubeasca ei pe voi!!!!!va poop

    8
    1

  • Manuela pe 10 Feb 2010, 04:10
    Cristina DRACU inpielitata

    Draga CRISTINA nu pot decit sa rid fiindca vorbesti din experienta ta si ea este bogata in esuari, dealtfel nu am cunoscut niciun drac despre care vorbesti tu insa am sa mai caut, as da orice pe lume sa gasesc un barbat sensibil si sa ma iubeasca asa cum simt eu si am nevoie insa nu la-m gasit inca dar asta nu insemna caci sint EI DRACU, asa pot spune si despre multe femei care isi inseala partenerul, deci mai ai de invatat draga mea...pacat de tine....

    3
    1

  • cristina pe 9 Feb 2010, 23:33
    fetelor

    Exista o vorba foarte adevarata ,,BARBATU SI DRACU". E unu si acelasi lucru, oricat i-am iubi, orice am face pt ei raspunsul e acelasi. Daca ii iubesti si le mai si arati isi iau lumea in cap, daca nu le aratam ca ii iubim e problema, asa ca eu am ajuns la o singura concluzie, ca nu e mai bun cu nimic decat DRACU. Ce ziceti am dreptate? Ma contrazice careva?

    6
    0

  • Timi pe 4 Feb 2010, 12:08
    Prietenul meu...bla, bla, bla....

    Dar cum ar fi cind fosta nevasta m-a inselat cu unul care a crezut ca este bogat in BANI nu in sentimente si va intreb pe voi cititori, unde este cultura umana aici ? Razbunare...??? NU, niciodata caci m-as razbuna pe sanatatea mea si doresc sa imi refac viata sa imi gasesc pe cineva care sa stie ce este iubirea adevarata, pe drumul dragostei si noi sa fin numai musafirii paradisului din sufletele noastre...

    3
    0

  • coca_79 pe 17 Ian 2010, 18:45
    cine ma ajuta?

    prietena ma parasit pt altul, cum sa tin post cand si ce sa mananc sau cum se tine acest post pt a o recastiga, am avut o relatie de 2 ani cu ea, cu planuri de casatorie, ajutati-am

    2
    1

  • Daniel pe 1 Ian 2010, 19:38
    nu stiu ce sa fac

    salut am si eu nevoie de ajutor chiar nu stiu ce sa mai fac...pff sa va povestesc..am 20 de ani sunt cu o fata de 2 ani si 7 luni,in noaptea de revelion cel mai bun prieten al meu a dus prietenia noastra la un scandal indragostinduse de prietena mea spunand ca o iubeste sau nu stie inca.nu stie ce e in capul lui...el mia mai facu faza asta 1 data lam iertat...iar in noaptea de rev mam enervat atat de tare ptr ca ea tacea era nervoasa de cele intamplate ma respingea...iam dat un picior in burta...nu am lovito asa de tare...doar ca a fost deajuns cat sa zika ca vrea sa ne despartim ca nu mai vrea sa ma vada atat pe mine cat si pe prietenul meu...dar eu nu am gresit cu nimik ca prietenul meu a spus ca o iubeste si nuj ce...iar ea a facut crize iar acum imi vb foarte urat... va rog aj nu am ce sa fac ppursusi simpl si siplu nuj ce sa mai fac

    1
    3

  • elena pe 17 Dec 2009, 19:31
    nu pot sa-l uit

    Am vorbit cu un baiat 8 luni.....e de l mn de la tara....a fost plekt in italia,a venit in tara.Dupa 8 luni de zile mi-a dat papucii pentru k nu-i ofeream suficienta atentie...asa a spus el....dar eu consider k am lasat de la mn in aceasta relatie....a fst o relatie la distanta...Cred k motivul pt kre mi-a dat papucii este k nu m-am daruit lui...eu fiind virgina.....cu toate astea nu pot sa-l uit ma gandesc tot timpul la el..as vrea sa ma impak cu el dar nu vrea sa mai auda de mn.....de knd ne-am certat nu am mai vb cu el si niki el cu mn....imi pare rau

    4
    0

  • eusiel pe 30 Nov 2009, 14:57
    pt lia22

    Cu prietenul meu sunt de 6 ani, e putin mai complicat, a facut o gramada de tampenii pe care nu le uit, de inselat nu m-a inselat dar a facut altele....daca nu e langa mine totul e ok atat timp cat stiu ca suntem impreuna, situatia se schimba daca zice ca nu mai vrea atunci ma apuca toate crizele simt ca fara el nu se poate, nici eu nu ma mai inteleg, nu am incercat sa caut raspunsuri in alta parte. 1 an am avut probleme ba vroia sa fie cu mine, ba nu mai vroia, ba nu ma mai iubea, acum o tine una si buna ca nu ii trebuie altceva ca ma iubeste desi eu nu simt asta deloc, la inceput vorbeam despre orice, acum nu putem discuta nimic, am incercat sa sa il fac sa inteleag ca daca nu comunicam nu duce decat la cearta dar se face ca nu aude, apoi ma intreaba tot pe mine ce am, nu mai inteleg nimic....nimic....nimic

    1
    0

  • eusiel pe 30 Nov 2009, 14:50
    pentru titabogdan6

    Dragul meu, din doua una ori pierde sarcina daca e sa fie si asta din cauza hormonilor pe care le contin pastilele de "a doua zi", ori pastreaza sarcina si iese un handicapat, cu parere de rau iti spun, sa consulte un ginecolog in orice caz, asta trebuie sa faca, nu sa ia hotarari peste noapte care pot avea efecte negative pe termen lung.

    2
    0

  • CRISTINA DE LA BACAU pe 11 Nov 2009, 00:36
    pretenul meu ma parasit degeaba..si vreau sa pot intelege de ce'??

    eu am 18 ani si sunt din bacau am avut o relatie cu un baiat din comanesti si el are 22 de ani..am stat impreuna 6 luni dupa aia a plecat in italia si sa intors dupa 3 luni.relatia noastra mergea de minune si imi promitese k nu o sa mai plece in strainatate niciodat..dupa putin timp nu mai raspundea la telefon...si eu sunam in zadar...el plecase iar in italia..a trevut 1 an de atunci si tot nu a dat un semn de viata....eu nu lam uitat nici acum..ce pot face??

    1
    0

  • cristina pe 11 Nov 2009, 00:30
    ma parasit pretenul fara sami spuna de ce si nu mai stiu nimic de el de cand ne-am despartit

    ce pot face ma parasit pretenul degeaba si a plecat in italia si de atunci nu a mai dat un semn de viata si nul pot sal uit!!!

    1
    1

  • dorothy2003 pe 26 Mai 2009, 12:53
    Prietenul meu a avut o aventura si vreau sa ma razbun pe el. Ce sa fac?

    In 2005 prietena mea s-a indepartat...cunoscuse un tip care-i placea fosrte mult ... s-au mutat impreuna...insa relatia nu era asa roz precum parea.... am vb intr-o zi pe mess cu ea si mi-a spus: "nu prea ma mai inteleg cu Bogdan, pleaca tot timpul, nu stiu nimic de el...dar lasa ca am sa fac eu ceva de care sa-i para rau" la care ii spun: "Irina sa nu faci ceva de care sa-ti pra tie rau"..... Irina: "lasa ca o sa vada el"... Peste 2 saptamani a plecat la tara ... ii era putin rau in acea zi...si-a luat niste medicamente dupa care i-a

    2
    1

  • dorothy2003 pe 26 Mai 2009, 12:52
    Prietenul meu a avut o aventura si vreau sa ma razbun pe el. Ce sa fac?

    spus bunicii sale ca mai sta putin afara la soare...28 nov 2006 .... cand a iesit batrana sa vada de ce nu mai intra in casa... era spanzurata intr-un nuc...bunica a lesinat...pana s-a dezmeticit .... Irina murise.... degeaba a plans Bogdan dupa ea... au trecut aproape 3 ani.... si am auzit ca el deja s-a logodit... cu lacrimi in ochi ma intreb: pe cine s-a razbunat????

    1
    1

  • dorothy2003 pe 26 Mai 2009, 12:13
    Prietenul meu a avut o aventura si vreau sa ma razbun pe el. Ce sa fac?

    In 2005 prietena mea s-a indepartat...cunoscuse un tip care-i placea fosrte mult ... s-au mutat impreuna...insa relatia nu era asa roz precum parea.... am vb intr-o zi pe mess cu ea si mi-a spus: "nu prea ma mai inteleg cu Bogdan, pleaca tot timpul, nu stiu nimic de el...dar lasa ca am sa fac eu ceva de care sa-i para rau" la care ii spun: "Irina sa nu faci ceva de care sa-ti pra tie rau"..... Irina: "lasa ca o sa vada el"... Peste 2 saptamani a plecat la tara ... ii era putin rau in acea zi...si-a luat niste medicamente dupa care i-a

    1
    1
Pagina « 1 2 3 »

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod