Zendaya a vorbit deschis despre ședintele ei de terapie: „Dacă îți permiți financiar, trebuie să mergi”

Actrița a vorbit într-un interviu despre tristețea care a cuprins-o în timpul pandemiei de COVID-19 și despre felul în care a ajutat-o terapia.
Mereu deschisa in legatura cu viata ei personala, Zendaya s-a numarat printre putinele vedete care nu au nimic de ascuns. Intr-un interviu publicat de British Vogue, actrita in varsta de 25 de ani a vorbit, insa, despre ceea ce se intampla in spatele scenei. Mai exact, despre terapie.

„Sigur ca fac terapie”, a spus vedeta in interviul publicat in numarul din octombrie 2021 al British Vogue.

„Daca cineva isi permite financiar sa mearga la terapie, i-as recomanda sa o faca. Cred ca e un lucru frumos.
Ce poate fi rau in a avea grija de tine si a-ti rezolva fricile si anxietatile impreuna cu cineva care te poate ajuta, cineva care vorbeste cu tine (…), care nu este partinitor”, a explicat ea.

Primele semne ale tristetii


Desi este obisnuita sa se afle mereu pe drumuri (vedeta a fost recent la Festivalul de Film de la Venetia pentru a promova blockbusterul „Dune”), pandemia i-a schimbat mult stilul de viata si a avut un impact negativ asupra echilibrului ei psihic, scrie Shape. Zendaya a povestit ca anul trecut, in perioada carantinei, s-a confruntat cu o senzatie neplacuta pe care o avea dupa ce se trezea dimineata si se simtea rau toata ziua – erau primele semne ale depresiei.” Citeste continuarea pe andreearaicu.ro
20 Septembrie 2021
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod