Whitney Houston, condamnată la moarte de iubirea pentru Bobby Brown

Whitney a fost descoperită în cada de baie cu trupul scufundat în apă. Potrivit site-ului tmz.com, Whitney Houston ar fi luat Xanax, un medicament cu efecte sedative puternice, şi ar fi adormit în cadă, fapt care a provocat decesul prin înecare. Medicamentul recomandat de obicei pentru stări precum anxietate sau depresie i-a fost prescris vedetei de către medic, susţin membri ai familiei acesteia.

În plus, se pare că Whitney a combinat medicamentul cu alcool, obţinându-se astfel un efect sedativ mai puternic. Cântăreaţa a fost descoperită de stilista ei şi două gărzi de corp care se aflau în camera cântăreţei în acele momente. Medicii nu ştiu încă cu exactitate dacă artista a murit înainte să se scufunde în apă şi iau în calcul şi posibilitatea ca Whitney să fi fost deja moartă atunci când ea a ajuns sub apă. Rezultatele testelor toxicologice vor fi gata în 4-6 săptămâni.

Bobby Brown, "drogul" artistei


"Era drogul meu". Aşa îl numea Whitney pe fostul ei soţ. Bobby Brown este cel care a adus drogurile în viaţa artistei, cauza pentru care cântăreaţa şi-a distrus vocea şi cariera. Cei doi s-au căsătorit în 1992, la trei ani după ce s-au cunoscut, iar un an mai târziu a venit pe lume singurul lor copil. Familia, prietenii, dar şi presa l-au acuzat pe Bobby Brown pentru influenţa negativă pe care a avut-o asupra vedetei şi în special pentru dependenţa de droguri. Deşi divorţul s-a pronunţat în 2007, acesta nu a însemnat şi sfârşitul problemelor pentru Whitney.

În 2009, Whitney a vorbit prima dată despre viaţa presărată de droguri alături de soţul ei, într-un interviu acordat lui Oprah Winfrey. "Puneam cocaină în marijuana, o înfăşuram şi o fumam", povestea vedeta. De asemenea, în zilele în care ea şi soţul său consumau narcotice, acesta spărgea obiectele din casă şi picta ochi pe pereţii dormitorului lor. Întrebată când a început dependenţa de droguri, cântăreaţa a răspuns: "Înainte de "The Bodyguard", era ceva ocazional. După ce am născut-o pe Krissy, am început să iau din ce în ce mai multe. Cocaină. Marijuana. Dar lui îi plăcea să bea, eu nu o făceam." Motivul adus de vedetă pentru consumul mare de droguri a fost acela de a-şi ascunde nefericirea. Whitney a povestit că se droga chiar şi atunci când citea Biblia şi tot ea spunea că adevăratul diavol era în ea.

Whitney Houston a fost internată de mai multe ori în clinici de dezintoxicare pentru a scăpa de dependenţa de droguri, ultima dată fiind în 2011, după ce s-a zvonit că ar consuma din nou substanţe ilegale şi băutură.

Drogurile i-au distrus cariera şi viaţa


Vedeta şi-a petrecut ultimele zile în Los Angeles, motivul fiind dat de o petrecere organizată de producătorul Clive Davis, un eveniment anual care are loc cu o zi înainte de gala Grammy. În plus, Whitney era aşteptată să participe şi la gala Grammy de duminică seară. Potrivit celor prezenţi la repetiţiile care au avut loc joi, Whitney părea confuză, dezordonată în atitudine cât şi în vestimentaţie, transpira din abundenţă, iar respiraţia sa mirosea a alcool.

Whitney Houston face parte dintre cele mai mari staruri ale muzicii pop din toate timpurile. Este singurul artist care a lansat şapte albume consecutive premiate cu discuri de platină, surclasând chiar şi legendara trupă Beatles. Pe plan mondial, artista a vândut peste 170 de milioane de albume şi single-uri, printre care se numără şi piesa "I Will Always Love You", lansată în 1993 şi care a devenit una dintre cel mai bine vândute melodii din toate timpurile. Şi-a relansat cariera muzicală la sfârşitul anului 2009, după ce s-a luptat mulţi ani cu dependenţa de droguri. Însă fanii nu s-au arătat mulţumiţi de concertele sale incluse în acest turneu de revenire.

"Te iubesc, Whitney!"


Acestea au fost cuvintele pe care le-a adresat Bobby Brown fostei sale soţii la aflarea veştii despre decesul artistei. Fostul soţ al cântăreţei a fost anunţat de tragedie cu puţin timp înainte de a urca pe scenă. În timpul spectacolului, Bobby i-a adresat printre lacrimi câteva cuvinte: "Te iubesc, Whitney. Cel mai greu mi-a fost să urc pe scena asta acum". În semn de omagiu, Bobby Brown a interpretat piesa "You Give Good Love", melodie cântată de artistă în 1985.

Bobby Brown şi Whitney Houston au fost căsătoriţi timp de 15 ani, timp în care cei doi au fost implicaţi în numeroase scandaluri legate de consumul de droguri, iar Bobby Brown a fost acuzat că îşi maltrata soţia. După divorţ, Whitney a recunoscut că a fost abuzată fizic.
1 din 10

 

Comentarii (11)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • unu pe 16 Feb 2012, 12:45
    pentru Ale!

    Ai dreptate! Bravo tie ca la 22 ani esti studenta in UK..in sfarsit unul dintre tinerii romani care reuseste si care trebuie apreciat nu? Doar reprezinta Romania peste hotare. Bravo! Good luck :)

    1
    1

  • ale pe 15 Feb 2012, 20:09
    pt alina

    ma faci sa rad...draga mea in primul rand daca as fi fost vreo pitipoanca nu as fi invatat la o universitate destul de cunoscuta din Anglia..ca sa iti mai zic ceva dupa ce termin facultatea am locul de munca asigurat si voi castiga cateva mii de lire pe luna in primii ani,apoi voi putea avansa si clar va creste si venitul..in Ro exista asa ceva?! nu prea cred..atunci de ce m-as mai intoarce?!bine,inteleg ca tu dai cu sapa pe 2 lei si daca iti da V. Tudor o punga de malai esti in stare sa faci si cucuriguuu,de asta esti probabil o patrioata convinsa. nu imi e rusine ca m-am nascut in Ro..imi e rusine cu tiganii care vin si fura din Anglia si de conducerea tarii care fura non-stop aaa si mi-e mila de prosti ca tine care nu vad realitatea asa cum este ea..iti propun sa pleci intr-o vacanta in afara,in tarile civilizate sa vezi cum e..cat de curat si ingrijit e si cum pretuiesc ei ce le-a oferit natura asa ca draga mea "tovarasa" inchistata si incuiata F***K OFF!!!!

    4
    1

  • alina pe 15 Feb 2012, 11:36
    rusine

    ai reusit sa-mi strici ziua, tu care probabil esti doar o pitiponca care cu siguranta nici macar nu stii cu ce se mananca viata asta .iti permiti sa vb cu atata nonsalanta de tara in care te-ai nascut incat daca as reusii ti-as pune interdictie din oricare tara de pe glob si ti-as da posibilitatea sa traiesti doar in RO asa ca sa te "chinui". rusine sa-ti fie.

    4
    4

  • ale pe 14 Feb 2012, 15:06
    pt ay

    Am uitat sa specific..Sunt plecata de 15 ani din Ro,sunt ultimul an la University of Leeds din Anglia si nu m-as mai intoarce in Ro.E foarte frumos,oamenii sunt alftel,e foarte curat,ingijit..Am mai fost in vacante si am ramasa oripilata de cata saracie si discrepante sunt si cat de rai si barfitori sunt oamenii in Ro...In Anglia,fiecare isi vede de viata lui si nimeni nu are timp sa vada ce-i in gradina celuilalt deoarece efectiv nu este timp,oamenii muncesc. Precizez ca am 22 de ani. Chiar nu m-as mai intoarce decat in vacante.

    9
    8

  • ale pe 14 Feb 2012, 14:51
    pt ay

    "Tradare de tara"?! De ce? Doare adevarul?! Personal,nu sunt patrioata si nici nu as avea cum in conditiile in care Ro. este asa cum este, este condusa de cine este si este mentalitatea asa cum este..De ce toti romanii care au ocazia sa plece,la studii ma refer,pleaca in "tarile calde"? Pt.ca aici nu sunt apreciati,nu sunt specializari,nu este tehnologie ca in afara si chiar daca s-ar intoarce ar fi prost platiti si nu le convine dupa ce au invatat si au muncit atat,in plus in afara sunt specializari de care Ro nu a auzit niciodata..Ce sa faca o pers. care a urmat acea specializare in Ro? Vinde in piata castraveti si rosii?! Cum fac multi care au chiar cate 2- 3 facultati si vand in magazine? Pai in tarile civilizate nu se intampla asa..Daca vrei sa inveti si sa muncesti,ei iti ofera aceste posibilitati...Si astea sunt cateva aspecte...Dar nu e cazul sa mai vb.despre "plaiurile noastre mioritice",a murit o cantareata care a lasat in urma melodii pe care le vom mai asculta decenii de acum inainte,o voce incredibila,asa cum a fost ea buna sau rea,drogata,nedrogata...De-al de INNA,Andreea Balan etc ce lasa in urma si cine le va asculta peste ani? NIMENI!! pt. ca sunt niste "canterete" de moment,care nu stiu altceva decat sa-si aratate toate partile intime..Noi nu promovam valori ci non-valori,dragusanu&co,numai scandaluri si "vedete" care au iesit ca ciupercile dupa ploaie,proaste de bubuie..Asta ne ofera Ro. din pacate,ca de asta prinde la public,la patrioate ca tine ay..

    12
    4

  • Viore-april pe 14 Feb 2012, 10:51
    Whitney Houston

    Imi pare foarte rau pentru aceasta pierdere. A meritat o viata frumoasa. Din pacate, nu a stiut sa si-o faca. Nu pot sa cred ca o femeie americana, o cantareata atat de mare se lasa abuzata. Nu stiu ce fel de dragoste a fost intre ei incat a trebuit sa suporte atatea. Ce i-a lasat ea copilului ei? O amintire urata despre ea.

    5
    0

  • carmen elena pe 14 Feb 2012, 10:18
    Whitney Houston regrete eterne

    whitney houston o mare voce a lumii greu de imaginat, pierderea ei inseamna pentru noi foarte mult,melodiile ei va dainui vesnic.Pacat ca asemenea valorii pleaca si lasa in urma lor,atat de multe lucruri frumoase si valoroase pierderea ei ne face sa ne gandim la vocea ei minunata nu la lucrurile urate pe care le-a trait alaturi de un barbat care nu a apreciato si na ridicato ,dinpotriva a coborato atat de rau incat nu a mai putut sa se ridice a distrus valoriile ei.Dumnezeu sa o odihneasca in pace.

    3
    0

  • ay pe 14 Feb 2012, 07:17
    pentru RoMania

    nu imi vine sa cred ce am citit!citez"tradare de tara"cine esti descendentul lui STEFAN CEL MARE?si ala a mai fost un patriot........si/a lasat urmasii in toate casele armatei lui!!!!pfffffffff!adevarul este ca daca nu va straduiti sa va schimbati mentalitatea nici viata voastra nu se va schimba si mai rau decit atit nici a copiilor vostrii>nu democratia e de vina ci firea omului care poate fii puternica sau slaba......

    7
    1

  • ale pe 14 Feb 2012, 03:01
    greseli

    ma scuzati pt greselile facute,de gramatica,sintaxa,cuvinte repetitive,am scris in graba

    0
    3

  • ale pe 14 Feb 2012, 02:56
    pt.RoMania

    Dumneavoastra comparati Romania cu America?! Inainte dupa 89 si mult dupa 89 America era prima putere din lume.,Dupa cum vorbiti,cititi doar presa de scandal din Ro si sunteti cu mentalitatea "ce bine era pe timpul lui Ceasca"..Daca v-ati arunca ochii pe NY TIMES, TIME,GO MAGAZINE etc veti fi surprinsa ca veti vedea multe vedete Hollywoodiene prinse cu droguri asupra lor,chiar consumand care au fost arestate,ex:Louis Armstrong,Lindsay Lohan,John Lennon etc..Vina nu este a democratiei draga doamna/domnule ci a parintilor care sunt inchistati la minte cum sunteti dumneavoastra si nu le acorda copiilor,viitorilor adulti o educatie solida in materie de droguri si sex..veniti cu replici de genul "vai mama ce intrebari imi pui si tu,esti prea mic/a sa vb asa ceva" sau le schimbati sb. ca sa nu raspundeti si uite asa raman bietii copii fara raspuns si ajung sa vb.cu prietenii ulterior ajungand sa se indemne unii pe altii sa se drogheze si sa faca tot felul de lucruri.Uite asa ajung sa ramana insarcinate fetisoarele astea de 12-13 ani,datorita mentalitatii comuniste pe care vreti sa le-o indoctrinati si lor sau le interziceti sa faca anumite lucruri si ei cand scapa ajung sa le faca pe toate si mult mai rau...si uite asa s-a ajuns aici.. In America se invata despre sex si droguri in scoli,au ore de educatie sexuala si ii invata de mici,ca ei se apuca de ele este la libera lor alegere si stiu si coonsecintele pe cand la noi se apuca prima data din curiozitate si a lipsei de informatie...si uite asa se duce tarisoara noastra de rapa..Si apropo in America nu se cumpara cu faina,grau,orz,ovaz functia de presedinte,primar etc acolo chiar se alege "pe bune" si nici nu se vine cu forta la putere cum a facut Ceasca..Ce era bine pe timpul comunismului? Ca toti erau egali,ca intelectualul avea acelesi posibilitati materiale si era apreciat la fel 'de mult" cel care dadea cu sapa?! Sau ca Ceausescu isi batea joc si trimitea intelectualii la inchisoare?! Pai ma scuzati in America intelectualii erau ajutati si instruiti ca sa ajunga si mai sus..Ca sa va fac o compratie in America,unde era democratie prima universitate a aparut in anul 1636-HARVARD si este cotata si cea mai buna din lume iar in Ro,tara comunista , a aparut in anul 1860 Al.I.CUZA din Iasi..S.A.M.D

    3
    5

  • RoMania pe 14 Feb 2012, 01:30
    Democratia

    NU iubirea pentru Bobby Brown a omorat-o si mai de graba SISTEMUL AMERICAN care "da pe afara" de DEMOCRATIE . Stim foarte bine ce a adus "democratia" dupa '89 in Romania ; DROGURI , ARME, CRIME, TRAFIC DE CARNE VIE, SARACIE , HOTIE, URA , LENE, TRADARE DE TARA , TAXE si IMPOZITE cu NEMILUITA , Lipsa LOCURILOR DE MUNCA ......"Numai BINE" !!!

    17
    3

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod