Vedete România: 5 noi poveşti de dragoste din lumea mondenă

Pentru că publicul s-a obişnuit cu un peisaj monden plin de scandaluri, beţii, ipocrizie, infidelitate, greu mai observă lucrurile frumoase, puţine ce-i drept, care se petrec în această lume gri. Există câteva persoane care-şi trăiesc în linişte poveştile de dragoste, trăiesc frumos, nu-şi strigă iubirea în public, dar nici nu se ascund atunci când aceasta este dată în fapt. Despre aceşti oameni am decis să discutăm astăzi.
1 din 6

Marian Vanghelie, îndrăgostit nebuneşte de Oana Niculescu-Mizil

Începutul de an a stat sub semnul dragostei pentru doi dintre membri PSD. O relaţie de amor născută între doi oameni la care nimeni nu se aştepta. Chiar dacă iniţial au negat că ar avea o relaţie, adevărul nu a putut fi ascuns mult, primul care a confirmat existei unei idile între ei fiind chiar primarul sectorului 5. "Relaţia mea cu Oana este foarte naturală şi normală! Ceea ce dumneavostră nu ştiţi este că atât eu, cât şi doamna Oana suntem liberi în acest moment. Nu trebuie să anunţăm public în ce fel suntem liberi sau nu. În continuare, relaţia nostră o să fie discretă. Tot ce pot să vă spun este că, de un an, din cauza programului complicat, din cauza stresului şi a tuturor problemelor, eu şi soţia mea nu mai avem o relaţie aşa cum am avut în ultimii 28 de ani. Am stabilit că relaţia noastră trebuie să existe doar pentru educaţia copilului", a declarat Marian Vanghelie, aseară, în emisiunea "CanCan TV", de la Kanal D. Mânată de sinceritatea iubitului ei la puţin timp după, pe blogul personal, Oana Niculescu-Mizil recunoştea la rându-i relaţia. "Da, este adevărat, Marian Vanghelie şi cu mine alcătuim, acum, un cuplu. Suntem doi oameni care se iubesc şi nu ne este ruşine să o recunoaştem, chiar dacă relaţia noastră a fost şi va rămâne una discretă", îşi începe mărturisirea Oana Niculescu Mizil pe blogul personal.
13 Februarie 2012
 

Comentarii (1)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • Miha Ella pe 13 Feb 2012, 22:29
    Primarul care este

    Ceva pentru sectorul 5 nu face sa apara la tv,asa mai vedem si noi ca avem un primar cu numele ,doar si sectorul 4 are fonduri la fel si se cunoaste din primul mandat si el are 3 rusineeeeeeeeeeeeee

    0
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod