Top 10 cei mai sexy tătici celebri ai momentului

Un top realizat de revista FEMAIL ni-i aduce în atenție pe cei mai sexy tătici ai momentului, care își îndeplinesc rolul partern la fel de bine ca cel de vedete. Primul loc este ocupat de un actor englez, iar britanicii mai primesc alte trei distincții în cadrul aceluiași top.
Așa cum veți descoperi în galerie, topul cuprinde celebrități din multiple domenii, de la film până la arta culinară, dar două lucruri sunt comune la toți cei nominalizați: în primul rând se numără printre cele mai sexy vedete, în al doilea rând sunt tați extrem de devotați. 

Acestea fiind spuse, haideți să-i descoperim împreună pe cei 10 tătici care au câștigat cele mai multe voturi din partea fanilor. 

Locul 1: Tom Hardy


Actorul englez, în vârstă de 42 de ani, nominalizat la Oscar pentru rolul său din The Revenant și tată a trei copii se plasează pe primul loc în top, primind 24% dintre voturile pentru cei mai sexy tătici- vedete. Actorul, foarte apreciat în filmele lui Cristopher Nolan, Inception sau The Dark Knight Rises, dar și în seriale de televiziune, ca Peaky Blinders, este căsătorit cu actrița Charlotte Riley cu care are doi copii.
Hardy mai are un fiu mai mare, dintr-o relație anterioară.

Locul 2: Chris Hemsworth


Pe locul 2 între tații cei mai atractivi se plasează actorul Chris Hemsworth, cunoscut mai ales pentru rolul din Thor. Actorul australian, nominalizat la premiile BAFTA pentru Cel mai bun actor în ascensiune, are nu mai puțin de 4 copii și a vrăjit inimile a 21% dintre persoanele votante. Nu este de mirare, ținând cont că în 2014 a fost declarat People's Sexiest Man Alive. Citește continuarea pe divahair.ro


divahairro
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod