Soția lui Alec Baldwin a pierdut încă o sarcină: „Sunt devastată“

Hilaria, soția actorului Alec Baldwin, a anunțat că a pierdut sarcina, la 4 luni după ce a aflat că era gravidă. În urmă cu 7 luni, ea a trecut prin aceeași experiență.
Câteodată, viața nu oferă ceea ce promite, iar pentru Hilaria Thomas Baldwin e a doua oară când fericirea așteptată se transformă într-o durere fără seamăn. Celebra instructoare de yoga în vârstă de 35 de ani a anunțat cu tristețe pe Instagram că a pierdut încă o sarcină.

Hilaria și soțul ei, Alec Baldwin (61 de ani), au patru copii și și l-au dorit mult și pe al cincilea. Cei doi așteptau o fetiță, însă vedeta a aflat la o ecografie că inima fătului nu mai bate, la patru luni după ce a rămas însărcinată.

Pentru Hilaria, această experiență este foarte dureroasă; cu șapte luni în urmă, ea a pierdut o altă sarcină.

"Nu știu ce să mai spun"


"Suntem foarte triști să vă anunțăm astăzi că micuța noastră ne-a părăsit la patru luni. Vrem să știți, de asemenea, că, deși nu suntem bine acum, o să fim. Suntem atât de norocoși că avem patru copii - și niciodată n-o să pierdem asta din vedere"
, a scris Hilaria. "Sunt devastată acum... Nu mă așteptam la asta când am fost azi la ecografie. Nu știu ce să mai spun", a adăugat ea.

Postarea sa tragică a inclus și o înregistrare video în care ea apare stând în pat și consolând-o pe fiica sa, Carmen, în vârstă de șase ani, după ce i-a dat vestea tristă că surioara pe care o aștepta nu va mai veni pe lume.

"I-am spus lui Carmen și am făcut asta ca să i-o trimit lui Alec.

Cred că e și un mod bun de a împărtăși cu voi asta. I-am spus (lui Carmen, n.r.) că fetița nu mai vine... dar vom încerca din greu să-i dăm altădată o surioară)", a scris Hilaria.


Hilaria a transmis vestea tristă și pe Instagram story: "Azi n-a mers așa cum plănuiam. Sunt foarte tristă. Seara asta e ultima cu ea... o experiență atât de ciudată."

Hilaria Baldwin a anunțat în septembrie că așteaptă al cincilea copil cu soțul ei, Alec. Ea a postat pe Instagram o înregistrare video cu bătăile inimii fătului, explicând că sarcina este timpurie. Vedeta a scris că s-a confruntat cu grețuri și cu dureri de cap în primele luni: "Nu vreau să pretind că mă simt OK", a mărturisit aceasta atunci.

A doua sarcină pierdută


În aprilie, vedeta a publicat în aprilie un selfie făcut în timp ce se ducea la doctor pentru a verifica dacă fătul este viu, în aceeași zi în care mai devreme scrisese că este aproape sigură că sarcina sa nu este în regulă. "În drum spre consultație. Îmi reamintesc: respiră adânc și fii curajoasă", a scris ea. "Deci, asta e acum: embrionul are o inimă, dar nu este puternică, iar copilul nu crește foarte mult.

Așa că așteptăm - iar asta e greu. Atâta incertitudine... dar șansele sunt foarte, foarte mici să fie o sarcină viabilă. Sunt total încrezătoare că familia și eu vom trece prin asta, chiar dacă e un drum dificil", a continuat vedeta.

Mesajul în care Hilaria dezvăluia că simte că a pierdut sarcina a fost surprinzător, fiindcă ea nu anunțase anterior că așteaptă al cincilea copil. Vedeta a revenit în aceeași zi cu confirmarea tristă a pierderii sarcinii: "Nu mai era nicio bătaie de inimă azi la ecografie... deci s-a terminat... dar am niște bătăi de inimă uimitoare chiar aici", a scris ea. "Sunt înconjurată de atâta dragoste și mă simt norocoasă. Vă mulțumesc pentru că mă ascultați, pentru sprijin și pentru că îmi împărtășiți poveștile voastre. Suntem mai puternici împreună", a adăugat soția lui Alec Baldwin.

Hilaria a dat mai multe detalii despre controlul medical la care a aflat vestea tristă: "Atunci, cam înainte de a zecea săptămână, am mers la ecografie. O cunoșteam bine pe asistentă, am avut patru copii sub îngrijirea ea, dar la consultația asta era tăcută. Orice femeie însărcinată urăște tăcerea asta. A ascultat bătăile inimii iar și iar, măsurând de mai multe ori, fără să spună ceva.
Sunt sigură că au fost doar câteva minute, dar am simțit ca și cum a durat o eternitate. Și am știut: O, nu, ceva nu-i bine."


"Bătăile inimii erau prea slabe pentru o sarcină sănătoasă, așa că mi-a zis să revin în câteva săptămâni pentru o nouă ecografie, să vedem dacă lucrurile s-au îmbunătățit. Am ascultat tic-tac-ul inimii, sperând că va suna mai repede decât data trecută. <<Nu pot să te mint. Nu e. Embrionul nu pare să crească>>, mi-a zis", a mai scris Hilaria.

Instructoarea de yoga a trecut apoi printr-o perioadă devastatoare de așteptare pentru a afla dacă embrionul va supraviețui sau nu, dar a recunoscut în interviul TV că nu mai avea mari speranțe că va naște. Cum de fiecare dată și-a ținut admiratorii la curent cu toate sarcinile anterioare, ea a considerat că e corect să-i informez și de data asta, preferând să fie onestă și la bine și la greu.

"Nu-i deloc ușor. Înțeleg și am vrut să vorbesc despre asta pentru că e ceva cu care mulți oameni au de-a face. Ca femei, încercăm să trecem peste asta în tăcere... n-ai ce să spui mai devreme de 12 săptămâni! Și asta pentru că oamenii sunt superstițioși sau simt că astfel sunt mai puternici, iar alții se tem.

Iar eu nu cred că trebuie să trăim cu atâta frică", a explicat ea.

Hilaria a explicat atunci că, prezentându-și povestea, că va ajuta alte persoane care trec prin aceeași experiență: "Sper că această conversație să continue să crească și că ne vom căli împreună în momentele deopotrivă frumoase și provocatoare ale vieții."

Hilaria și Alec Baldwin s-au căsătorit în iulie 2012, în cadrul unei ceremonii desfășurate la New York, și au patru copii - Carmen Gabriela, în vârstă de șase ani, Rafael Thomas, patru ani, Leonardo Ángel Charles, trei ani, și Romeo, 15 luni. Actorul mai are o fiică, Ireland, în vârstă de 24 de ani, dintr-o căsnicie anterioară, cu actriţa Kim Basinger, cu care a fost căsătorit în perioada 1993 - 2002.


Foto: Hepta

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod