Serena Williams are pofte neobișnuite în sarcină. L-a uimit pe logodnicul său!

Logodnicul tenismenei, Alexis Ohanian, a postat un filmuleț pe contul său de Instagram în care se declară uimit de poftele culinare ale logodnicei sale.
Serena Williams (35 de ani), fostul lider WTA care a renunțat temporar la tenis pentru a deveni mamă, a ajuns în a 37-a săptămână de sarcină. Potrivit logodnicului său pe care l-a luat prin surprindere cu poftele culinare, aceasta îți dorește să mănânce numai zucchini, sparanghel și anghinare. 

Alexis Ohanian a postat un filmuleț pe Instagram în timpul unui raid de noapte la supermarket de unde a cumpărat zucchini, sparanghel și anghinare pentru a-i satisface poftele logodnicei sale. 

”Este vineri seara și sunt la cumpărături pentru că logodnica mea are pofte în sarcină.
Mi s-a spus că inevitabil vor apărea și poftele, însă nu mă așteptam deloc să fie vorba despre acest fel de pofte. Zucchini, sparanghel … și cui îi spune ăsteia? Anghinare! Serios? Acestea sunt poftele ei în sarcină! E fantastic!”,
explică el în filmulețul postat.
 
În decembrie, anul trecut, celebra jucătoare de tenis a anunţat logodna cu Alexis Ohanian (33 ani) co-fondatorul Reddit.

Serena Williams deţine cele mai multe trofee de Grand Slam decât orice altă jucătoare din Open Era, câştigând cel de-al 23-lea trofeu în ianuarie, la Australian Open.
Iar dacă ne luăm după datele oferite de ea, Serena era însărcinată în momentul în care a câştigat cel de-al 23-lea trofeu în ianuarie, la Australian Open. 
23 August 2017
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod