România mondenă: Top 7 urmaşe ale Andreei Esca. Cine face parte din noul val?

Sunt tinere, frumoase, deştepte şi ne prezintă în fiecare zi cele mai proaspete ştiri din ţară, dar şi de peste hotare. Noua generaţie de jurnaliste vine tare din urmă şi aspiră la statutul Andreei Esca.
1 din 8

Adriana Nedelea, premiul pentru cea mai bună prezentatoare de ştiri

Adriana Nedelea (30 de ani) prezintă principalul jurnal de ştiri de la Realitatea TV, de la ora 20.00. Jurnalista a primit luni seară, din partea Asociaţiei Profesioniştilor de Televiziune din România, premiul pentru cea mai bună prezentatoare de ştiri din România. Adriana a debutat în presă la Radio România, apoi şi-a continuat drumul profesional în redacţia ziarului Adevărul, iar de cinci ani face parte din echipa televiziunii Realitatea. 
30 Mai 2012
 

Comentarii (2)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • Dana pe 31 Mai 2012, 10:44
    Doar o parere

    Nu contest calitatile d.nelor prezentate.Insa niciuna nu m-a convins pana acum.Nici ele,nici televiziunile pe care le reprezinta.Concluzia mea? Pentru mine Esca ramane pe primul loc.

    12
    491

  • L3ÓN pe 30 Mai 2012, 03:18
    Frumoase si inteligente

    Intradevar vine un val bun de stiriste din urma. Au carisma si inteligenta. Cu patru am avut placerea sa si lucrez la Antena 3 si Realitatea. Cele de care spun au foarte mult " tupeu " jurnalistic si sunt foarte incisive. Pe langa calitatile profesionale sunt extrem de frumoase si elegante in atitudine. Bravo lor, felicitari !

    522
    3

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod