România: 5 blonde sexoase pe vremea lui Ceauşescu

2 din 6

Corina Chiriac, artista cu voce specială

Corina Chiriac a fost un artist, dar şi o femeie foarte apreciată pe vremea lui Ceauşescu şi continuă să fie şi astăzi. Pe lângă talentul deosebit, Chiriac a punctat şi la capitolul frumuseţe. Acestea două îmbinate au ajutat-o să înregistreze o premieră încredibilă în istoria televiziunii din România. Show-ul "Eu sunt Corina", difuzat de televiziunea publică în 1979, a fost primul program realizat şi transmis color în România.
 

Comentarii (6)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

 • and_042000 pe 19 Iul 2011, 09:09
  oribila

  Loredana a fost mereu oribila parca e o paiata.

  3
  0

 • ella pe 19 Iul 2011, 00:56
  Pentru Nnca

  Eu cred ca esti de o rautate fara margini..Aceste femei au fost si inca mai sunt frumoase, dar nu uita ca unele au si peste 60 ani..hai sa fim seriosi, de la o varsta corpul nu mai admite cure de slabire ca la 20 ani, facem riduri, nu mai avem atata energie...dar pune-o pe matusa Aglaia de la tara langa una dintre aceste valori ale tarii noastre si atunci vezi..unele arata mai bine decat fete de 20 ani, iar trasaturile le dau de gol ca au ramas frumoase...sic, sic, sic

  2
  0

 • Ana pe 15 Iul 2011, 15:38
  multa rautate

  Sexy sau nu, nu este nevoie sa le desfintezi in acest fel Anca, pentru ca au fost si inca sunt unele din putinele valori pe care le mai are Romania. indiferent de ce au venit inapoi de pe unde au fost plecate, e bine sa nu judecam pentru ca nu stii niciodata care au fost motivele pentru care au plecat. Si apoi, daca tu nu ai fi avut succes aici, nu ai fi incercat in alta partea avand in vedere ca meseria ta este asta si cu asta iti castigi painea? Hai sa nu fim rautaciosi cu putinele valori care au mai ramas in viata. ca si asa avem suficiente nonvalori care ne intoxica cultura

  13
  2

 • m69 pe 15 Iul 2011, 12:19
  sexi

  Frumoase, sexi si naturale...Anca sa stii ca o femeie poate fi sexi si fara a avea dimensiunile ideale si daca nu crezi intreaba barbatii din jurul tau, dar s-ar parea ca esti prea copila sau prea rautacioasa, sa realizezi ca nu-i neaparat frumos ce-ti place tie, ci este frumos ce place fiecaruia.!

  19
  1

 • cri pe 15 Iul 2011, 07:07
  In plus

  La comentariul de mai sus cu care sunt de acord, as mai adauga faptul ca mi se pare sexy si frumoasa si Zina Dumitescu.

  9
  1

 • anca. pe 15 Iul 2011, 02:26
  sexi

  IN AFARA DE LAZARIUC SI LOREDANA CELE 3 NU VAD SA ARATE SEXOASE !!! POATE ERAU PILOASE ALE LUI CEAUSESCU , DAR NU SEXOASE !!!!!!!!!!!!!!!................ SAU POATE PENTRU CEAUSESCU ERAU, PENTRU ALTII DIN AFARA ROMANIEI NU PAREAU CINE STIE CE !!!!! CORINA S-A INTORS DIN AMERICA INAPOI IN ROMANIA PENTRU CA NU A AVUT NICI UN SUCCES. --MIRABELA , MICA SI GRASA.....HAI SA FIM SERIOSI !!!!!!!!!!!!!!!!OAMENI BUNI. ATUNCI A PREFERAT ROMANIA.

  3
  14

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod