Prima şedinţă foto cu Beyonce însărcinată cu gemeni. 10 imagini spectaculoase

După ce a anunţat printr-un mesaj postat pe contul său Instagram că este însărcinată pentru a doua oară, Beyonce a făcut publice primele fotografii de la ședința foto cu burtică.
Beyonce şi Jay-Z sunt în culmea fericirii şi au ales să împărtăşească cu fanii vestea că vor avea doi gemeni. "Vrem să împărtășim dragostea și fericirea noastră. Am fost binecuvântați de două ori. Suntem foarte recunoscători că familia noastră va mai crește cu doi copii și vă mulțumim tuturor pentru gândurile voastre. Familia Carter", a scris vedeta pe pagina de Instagram, alături de o fotografie inedită în care îşi arată burtica de gravidă.

La o zi după anunţul care a devenit viral pe reţelele de comunicare, vedeta a postat pe site-ul său o serie de fotografii spectaculoase de la prima şedinţă foto cu burtica de gravidă. Cântăreața își arată burtica de gravidă într-o serie de poze semi-nud. Într-una dintre capturi, Beyonce a pozat complet goală în timp ce privea la aparat, o fotografie inspirată de celebra pictură a lui Botticelli, The Birth of Venus.

Cei doi formează unul dintre cele mai îndrăgite cupluri de la Hollywood. Mai au împreună o fetiţă în vârstă de cinci ani pe nume Blue Ivy.

Credit foto: beyonce.com
3 Februarie 2017
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod