Pilele se poarta si la Hollywood

John Daly, presedintele companiei Miracle Entertainment si unul dintrecei mai importanti producatori si regizori de la Hollywood, a sosit ieriin Romania. El se va intalni cu actorii romani din distributia drameipolitice "Destinies", un serial de televiziune pe care il va coproducecu producatorul si regizorul roman Marius Daniel Popa, presedintelecompaniei americane de film Destinies Films.

Daly a obtinut pana acum 13 premii Oscar si a colaborat cu mari regizori(James Cameron, pentru "Terminator", Bernardo Bertolucci - "The LastEmperor, etc.). Direct de la aeroport, a avut o intalnire cu presa siiata ce a declarat, in exclusivitate pentru Eva.ro, despre cum le-a distribuitpentru prima oara in cariera lor pe Julia Roberts si Sharon Stone.

Cum descrieti o femeie frumoasa?
Americancele sunt frumoase dar nu sunt foarte sigur ca sunt la felde frumoase si pe interior.
Am lucrat recent in Rusia iar femeile deaici sunt foarte frumoase dar putin triste - studiaza din greu si apoiisi gasesc cu greu de lucru. Sunt bine educate si apoi nu reusesc saprofeseze in domeniul pe care l-au studiat la scoala, ceea ce le faceputin triste (nr: Daly tocmai a terminat de turnat un film in Rusia). Infilmul realizat in Rusia, pentru care am semnat si scenariul, personajulprincipal are urmatoarea replica: "Rusii sunt fericiti doar atunci candsunt tristi".

Fiind pentru prima data in Romania, de numai cateva ore, care este primadvs. impresie despre romani/despre oras?
Sunt suprins de cat de frumos este in Romania. Este o combinatie intreParis si Saint Pettersburg.
Oamenii par mai veseli si sunt mai bineimbracati decat in Moscova, oras de care am fost dezamagit.

Ce inseamna talentul?
Nu am intalnit inca talentul, in Romania. Dar ceea ce este interesanteste ca romancele au mari oportunitati pentru a-si face o carierala Hollywood. Pentru aceasta, trebuie sa caute sa fie distribuite infilme bune, internationale. Actritele americane au de regula rolul uneiblonde proaste, ceea ce este foarte plictisitor. De aceea le incurajezpe actritele din Romania sa caute un rol inteligent, nu sa incerce saintre in tiparul american; am intalnit tinere din intreaga lume careincearca sa isi schimbe accentul, sa devina americance, ceea ce cred caeste o greseala mare.

Cu toate acestea, la Hollywood, marii actori nu exceleaza prinfrumusete, in schimb sunt selectate numai actritele care indeplinescanumite standarde de frumuste...
Actritele de la Hollywood au o frumusete "sintetica".
Si, poate fisurprinzator, dar nu sunt atat de multe care au un farmec natural. Lepot enumera printre exceptii pe Julia Roberts si pe Susan Sarandon.

Ati fost primul producator care a distribuit-o pe Julia Roberts intr-unfilm. Cum ati descoperit-o?
Nu am distribuit-o pentru ca am sesizat ca ar avea talent, ci datoritafratelui sau, Eric. El m-a intrebat daca as putea sa ii dau surorii saleun rol. Eu am raspuns: "desigur". Era foarte frumoasa, avea o inocentafermecatoare. Pot spune despre Sharon Stone ca este o actrita foartebuna, care nu este acum apreciata la adevarata sa valoare. Asta pentruca in ultima vreme nu a facut niste filme prea bune.

Ce trebuie sa stie actritele care se prezinta la un casting pentru unfilm pe care il produceti.
Sa fie ele insele; sa fie naturale si inteligente.
Cred ca Hollywoodulare nevoie de talente noi, proaspete.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod