Oana Zăvoranu, atacată pentru că a transformat moartea mamei într-un show TV



În scandalul dintre Mădălin Ionescu şi Oana Zăvoranu este acum implicat şi Dan Capatos, realizatorul emisiunii „Un show păcătos“ de la Antena 1, televiziune despre care tabloidele au afirmat că i-a oferit 20.000 de euro Oanei Zăvoranu pentru a vorbi despre moartea mamei ei. Capatos a spus că nu este normal faptul că jurnaliştii de la WOWbiz au realizat interviuri cu Mărioara Zăvoranu când aceasta era pe patul de moarte.

„Dacă un prezentator deghizat în infirmier o obligă pe Mărioara Zăvoranu să spună cu ultimele puteri dacă îi dă banii Oanei, cât îi dă, asta cum se numeşte? Acea filmare s-a făcut cu acordul conducerii, care ştia în ce stare este Mărioara Zăvoranu“, a spus Capatos.

Mădălin Ionescu a fost deranjat de aceste afirmaţii şi a spus că îl va da în judecată pe Dan Capatos.

„Au existat, n-aş vrea să spun demenţi, oameni din presă, care au făcut nişte afirmaţii de o gravitate fără precedent, pentru care eu îi voi acţiona în instanţă, îi voi da în judecată. Când am filmat întâlnirea, Mărioara a vomitat. Am vrut să amân interviul, dar Mărioara a insistat, chiar dacă starea sa de sănătate era precară. A vrut să se întâlnească cu Oana. Amândouă au vrut să discute doar în prezenţa noastră. Nu au vrut să fie singure, ci în prezenţa mea.
Toate aceste secvenţe au fost surprinse de camerele noastre, apropo de modul în care am încercat noi să le instigăm, de faptul că am fost noi nişte oameni fără inimă, care urmăream doar ratingul. A fost strict insistenţa Mărioarei, care îşi presimţea sfârşitul. Eu cred că dacă se împăcau, Mărioara Zăvoranu murea mai repede. Ar fi murit împăcată“
, a spus Mădălin Ionescu.

23 Aprilie 2015
 

Comentarii (3)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • mihai-liviu pe 24 Apr 2015, 11:32
    show tv

    Atat stie, atat face. La ce ne putem astepta de la o asemenea paparuda? Toata viata a trait "din scandal"! In special, dupa ce a divortat de Pepe a luat-o razna. Vai de capul ei!

    2
    0

  • Cornelia pe 23 Apr 2015, 19:38
    Despre Oana Zavoranu

    Oana Zavoranu si-a transformat intreaga viata intr-un show ,dar de prost gust.Dar,la ce te poti astepta de la o persoana a carei educatie lasa de dorit,dar cu pretentii imense!?Are bani!? Ei si?Peste 10 ani n-o sa mai auda nimeni de ea .Poate doar mahalaua

    4
    0

  • pollet_a pe 23 Apr 2015, 12:34
    Epidemie........

    Fiecare culege, ce-a semanat........Asta e.

    4
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod