Jessica Alba, super sexy în costum de baie la 35 de ani

Jessica Alba arată surprinzător în costum de baie la vârsta de 35 de ani. Vedeta a fost surprinsă în timp ce se afla în vacanță în Hawaii.
Jessica Alba împlinește 35 de ani anul acesta, pe data de 28 aprilie, ocazie perfectă pentru a sărbători împreuna cu prietenele sale. 

Frumoasa actriță a dovedit încă o dată că are un corp de invidiat, iar vârsta nu are importanță în momentul în care alege să facă o călatorie într-o destinație exotica. Vedeta a fost surprinsă recent în insula Lanai, din Hawaii, în timp ce se afla în vacanță împreună cu mama sa și un grup de prietene. 

Femeie de afaceri si mamă a doi copii, Jessica Alba a afișat un corp de invidiat la aproape 35 de ani. Actrița a purtat un costum de baie din doua piese, care i-a scos în evidență formele de invidiat.
 
Pe tot parcursul călătoriei sale, Jessica Alba a postat foarte multe poze pe retelele de socializare. A postat cateva fotografii în timp ce se afla în avion și cateva imagini din stațiune și de pe plajă.
 
Hawaii pare să fie destinația de vacanță preferată a vedetei, având în vedere faptul că tot anul acesta, la sfârșitul lunii martie, vedeta și-a petrecut vacanța alături de soțul ei, Cash Warren, și cele doua fiice, Honor, în vârstă de 7 ani, și Heaven, în vârstă de 4 ani.   
 
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod