Jennifer Lawrence a vorbit pentru prima dată despre rolul de mamă: „După ce am născut, am simțit că viața mea a început de la capăt”

Jennifer Lawrence a vorbit despre cel mai important rol al său de până acum, acela de mamă. Actrița în vârstă de 32 de ani a născut în luna februarie un băiețel.
Intr-un interviu pentru numarul din octombrie al revistei Vogue, actrita a vorbit pentru prima data despre rolul de mama si a confirmat sexul bebelusului, precum si numele acestuia. Starul din „Hunger Games” si-a botezat copilul Cy.

Jennifer a declarat ca iubeste rolul de parinte, dar recunoaste ca a fost „speriata” de ideea de a deveni mama dupa ce prietenii ei au avertizat-o ca este posibil sa „nu se indragosteasca imediat” de copilul sau. Dar actrita spune ca imediat dupa ce a nascut a simtit ca acea zi este „prima zi din viata ei”.

Jennifer si sotul sau, Cooke Maroney, cu care s-a casatorit in urma cu trei ani, au devenit parinti in urma cu sase luni, dar pana in prezent nu au confirmat sexul sau numele copilului lor. Citeste continuarea pe andreearaicu.ro
12 Septembrie 2022
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod