Interviu Ellie White: "Muzica românească a evoluat enorm"

Cunoscuta artistă Ellie White este, alături de sportiva Anca Sudu și femeia de afaceri Cristina Bâtlan, una dintre personalitățile care fac parte din campania de toamnă a televiziunii DIVA - Mergi pe ritmul tău.
DIVA a ales trei reprezentante inspiraționale, trei femei puternice, care au mare succes în domenii diferite: muzică, sport și afaceri, care merg acum pe drumul lor, pe ritmul lor, și care pot fi un model pentru oricine își caută sau dorește să își redescopere propriul ritm. Ellie White, Anca Surdu și Cristina Bâtlan își împărtășesc poveștile de viață în videoclipuri emoționante, difuzate la DIVA, prin intermediul cărora dezvăluie publicului DIVA felul în care - uneori împotriva tuturor piedicilor - au reușit să își găsească propriul ritm și să pășească în viață pe ritmul lor. 

Poveștile unice ale acestor femei puternice sunt, de asemenea, reflectate în designul unor pantofi uriași pe care ele i-au decorat, în colaborare cu designerul Andreea Buga.
Aceste statui reprezentând pantofi au fost realizate exclusiv pentru DIVA și vor fi expuse, mai întâi, în diferite mall-uri din București, apoi, câte o săptămână, în mall-uri din orașele Timișoara, Cluj, Constanța și Iași. 

Ellie White a răspuns cu sinceritate unui șir de întrebări despre cariera sa muzicală, despre punctul în care se află muzica românească în prezent, despre despărțirea de trupa DJ Project și planuri de viitor.

Suntem la mijlocul toameni, cum au fost pentru tine vara aceasta și începutul toamnei?
Pentru mine vara asta a fost puțin mai liberă, din punct de vedere artistic, dar mai plină din punct de vedere al vieții de familie.
Pentru că recent a venit pe lume fetița noastră scumpă și dragă, Maria, așa că perioada de vară i-am dedicat-o. O alăptez exclusiv, deci a trebuit să stau mai mult alături de ea.

Ce noutăți muzicale mai ai?
Pregătesc single-ul de toamnă, la care voi filma și un videoclip, pregătesc și albumul la care lucrez de vreo doi ani și sper să fie gata la finele acestui an.

Știu că e prematur, dar crezi că moștenește vreunul dintre copii talentul tău artistic?
Pe Mihăiță l-am suprins de multe ori cântând prin casă, avem un pian și cântă la el tot felul de cântecele pentru copii. De curând am fost cu toții, în gașcă mare, la un concert de-al meu și, la un moment dat, Mihai nu mai voia să se dea jos de pe scenă! Cred că are talent, îi place foarte mult pe scenă, îi place să cânte.

Dacă vreunul dintre ei ar vrea să urmeze o carieră muzicală l-ai încuraja?
Da, ar avea tot sprijinul nostru.
Suntem deschiși și îi lăsăm să aleagă ce vor să facă, pentru că, în definitiv, este viața lor și îi lăsăm liberi, să facă alegerile lor, greșelile lor, din care să învețe. Degeaba îi spui unui copil: nu e bine să faci asta! Pentru că, până nu încearcă el, să vadă de ce nu e bine, nu se convinge. Așa că vom fi alături de ei și îi vom susține în deciziile pe care le vor lua.

La voi în casă se ascultă multă muzică?
Da, se ascultă destul de multă muzică, dar Mihăiță are preferințele lui. Așa că, de cele mai multe ori, ascultăm cântecele despre Bumblee , Babyfinger sau Twinkle Twinkle!

Nu te-ai gândit să lansezi un album cu cântece pentru copii?
Ba să știi că m-am gândit! Mihăiță ascultă câtece pentru copii mai mult în limba engleză și m-am gândit că, de vreme ce le tot cânt alături de el de 3 ani, poate că ar trebui să lansez și un album.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod