Hollywood: Top 7 cei mai afemeiaţi

Don Juan este unul dintre cei mai faimoşi cuceritori, în faţa căruia se spune că nicio femeie nu putea rezista. Însă acesta este doar un personaj care-şi împrumută numele fiecărui bărbat "dependent" de iubirea femeilor. Nu sunt puţini cei care se pot lăuda cu un număr mare de cuceriri, care poate ajunge chiar la mii de femei seduse. Astfel de Don Juani se regăsesc în special în rândul vedetelor, în cazul cărora celebritatea le aduce admiraţia a milioane de femei. Hugh Hefner, Julio Iglesias, Tiger Woods, Jack Nicholson, George Clooney sunt doar câteva dintre numele celebre datorită cuceririlor.
1 din 8

Hugh Hefner, un playboy cu acte-n regulă


Pentru acest bărbat, femeile nu reprezintă doar un "hobby", ci chiar o meserie. Fondatorul Playboy se poate lăuda că a fost înconjurat şi iubit toată viaţa de femei frumoase. Nici la bătrâneţe nu pare a fi uitat de reprezentantele sexului frumos. La vârsta de 87 de ani, când majoritatea oamenilor stau acasă şi se joacă cu nepoţii, Hugh Hefner are o iubită de 27 de ani. Cei doi formează un cuplu din iulie anul acesta şi susţin că sunt foarte fericiţi. Cu toate acestea, Hefner a recunoscut recent că, la vârsta lui, chiar şi cu celebrele pastile de potenţă, nu mai reuşeşte să facă faţă partidelor de sex ca în urmă cu 5-10 ani.
 

Comentarii (2)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • LOL pe 27 Oct 2011, 15:17
    cred ca glumiti!!!

    matematica e simpla! sa facem niste calcule: 12000/365 zile = 33 ANI Cand s-a casatorit avea 55 ani Pe astea 12000 de femei cica le-ar fi avut inainte de casatorie, da? 55-33=22 ani...deci, asa cam cu 2 ani inainte de a se lansa in cinematografie actorul asta s-a culcat cu cate o femeie in fiecare zi din binecuvantata lui viata!!!Hei, dayi-o in colo! nu e prea mult chiar si pentru voi???Ca pentru noi E!!

    4
    0

  • alexandra pe 27 Oct 2011, 11:21
    oau!!

    nici nu stiam ce bucatica a fost warren beatty in tinerete. arata traznet. super senzual! nu e de mirare ca se bateau femeile pe el...

    1
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod