Hollywood: Top 5 cele mai puternice femei

Nu mai trăim demult într-o lume a bărbaţilor, iar femeile care deţin puterea sunt într-un număr din ce în ce mai mare. Şi nu vorbim aici doar de vedete, de actriţele pe care le admirăm pe micile sau marile ecrane, ci există şi femei "ascunse" de ochii publicului care conduc afaceri de milioane de dolari. Iată un top al celor mai puternice femei de la Hollywood.
1 din 6

Oprah Winfrey

Ocupă locul întâi în topul celor mai bogate vedete feminine, numai în ultimul an câştigând fabuloasa sumă de 290 de milioane de dolari. Vedeta a reuşit această performanţă chiar dacă în acest an a renunţat, după un sfert de secol, la emisiunea care a făcut-o celebră: "The Oprah Winfrey Show"!

 Tot în acest an, vedeta şi-a lansat propriul canal de televiziune - "Oprah Winfrey Network". Canalul de televiziune a fost înfiinţat în colaborare cu Discovery Channel şi are un buget de start de 189.000.000 de dolari. Suma nu este una foarte mare, dacă luăm în calcul că vedeta are o avere estimată de revista Forbes la 2,4 miliarde de dolari.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod