Hollywood: Top 10 rochii controversate purtate de vedete. Imagini senzaţionale!

Cu siguranţă ai şi tu o rochie în garderobă care necesită curaj pentru a o îmbrăca şi care atrage privirile tuturor. Nu eşti singura. Când vor atenţia presei, celebrităţile apelează la vestimentaţii şoc care eclipsează toate celelalte rochii. Iată vedetele care au purtat rochii controversate.
1 din 11

Gwyneth Paltrow

Gwyneth Paltrow, desemnată de curând de revista People ca fiind cea mai frumoasă femeie din lume, a vrut să arate că nu este atât de cuminte precum se vorbeşte despre ea şi a ales pentru premiera filmului "Iron Man 3" din Los Angeles o ţinută extrem de îndrăzneaţă. Actriţa i-a şocat pe toţi cei prezenţi într-o rochie Antonio Berardi cu aplicaţii din voal transparent în zona coapselor, fapt ce nu i-a permis să poarte lenjerie intimă.

Vedeta de 40 de ani a regretat mai apoi alegerea şi a descris apariţia în rochia Antonio Berardi drept un "dezastru" şi "umilitoare". Gwyneth s-a declarat ruşinată să vadă că "fundul îmi atârnă pe afară" şi că rochia a presupus şi o sesiune rapidă de... epilat. "M-am schimbat în culisele unei emisiuni şi mi-am dat seama că nu pot purta lenjerie intimă. Hai să spunem că toată lumea a fugit să caute un aparat de ras...", a povestit actriţa.

Sursă foto: Hepta

 

Comentarii (1)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • anu pe 1 Iun 2013, 18:40
    Auch, Miss Braxton!

    Soooooo disgusting!!!!!!!!!! La fel ca si G. Paltrow!! iacs!!

    0
    2

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod