Hollywood: Jennifer Lawrence, drumul spre Oscar. Află cum a ajuns celebră!

Are numai 22 de ani, dar talentul cu care a fost înzestrată i-a adus premii într-un singur an cât poate câştiga un actor în întreaga sa carieră. Rolul din "Silver Linings Playbook" i-a adus premiul Oscar pentru cea mai bună actriţă în rol principal, dar şi un Glob de Aur.

Jennifer Lawrence se numără printre cele mai de succes tinere actriţe ale momentului, câştigând numeroase aprecieri şi milioane de fani în 2012 cu rolurile din "The Hunger Games" şi "Silver Linings Playbook".

"Au fost multe actriţele care şi-au dorit acest rol, însă Jennifer a fost cu adevărat o surpriză. Ne-a lăsat fără cuvinte. În ciuda vârstei, Jennifer este foarte înţeleaptă şi poate interpreta roluri diverse. Poate avea 30, 40 sau 20 de ani," declara regizorul filmului "Silver Linings Playbook", David O Russell.

Filmul care i-a adus Oscarul tinerei actriţe redă povestea unui fost profesor (Bradley Cooper) care a petrecut 4 ani într-o clinică destinată tratării bolilor nervoase după ce a fost înşelat şi părăsit de soţia lui. După externare se mută în casa părinţilor, hotărât să-şi recucereasca fosta soţie. Planurile lui Pat se schimbă când o cunoaşte pe Tiffany (Jennifer Lawrence), o vaduvă tânără şi foarte sexy.

Jennifer Lawrence se poate lăuda nu doar cu talent, ci şi cu frumuseţea cu care a cucerit şi casa de modă Dior a cărei imagine este. De asemenea, actriţa a fost votată recent drept "cea mai dorită femeie din lume" de către cititorii revistei AskMen, surclasând femei celebre precum Mila Kunis, Kate Upton, Rihanna şi Emma Stone.


Vedeta născută în Louisville, Kentucky a ales actoria la vârsta de 14 ani, convigându-şi părinţii să o ducă la New York pentru a găsi un agent de talente. Deşi nu a urmat cursuri de actorie, tânăra a avut roluri principale în filme precum "The Burning Plain" şi "Winter's Bone" pentru care a primit numeroase aprecieri şi o nominalizare Oscar pentru cea mai bună actriţă. Succesul pentru tânăra actriţă a venit în 2012, odată cu filmul "The Hunger Games". Au urmat producţii precum "X Men: First Class" şi "Silver Linings Playbook".
 
Înainte de a deveni actriţă, Jennifer a fost majoretă şi model, a jucat hochei de câmp şi softball.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod