Hollywood: Cele mai drogate vedete care încă mai trăiesc

La 27 de ani, Amanda Bynes se luptă cu dependenţa de droguri şi alcool. Stilul de viaţă dezordonat a lăsat urme adânci pe chipul actriţei. Însă Amanda nu este singura vedetă care a cedat ispitei.

Dependenţa de droguri este o dependenţă letală care face milioane de victime anual în întreaga lume. La Hollywood, tentaţia de a alege această cale este mare şi nu sunt puţini cei care şi-au găsit sfârşitul mult prea devreme din cauza dependenţei de droguri. Nume mari precum Whitney Houston, Amy Winehouse, Michael Jackson sau Philip Seymour Hoffman au încetat din viaţă mult prea devreme din cauza drogurilor. Iată câteva dintre starurile îndrăgite care îşi riscă viaţa.

Sursă foto: Hepta

1 din 6

Amanda Bynes

Deşi are 27 de ani, Amanda Bynes arată cu mult mai îmbătrânită din cauza stilului de viaţă dezordonat din ultimii ani. Viaţa tinerei actriţei a luat o turnură urâtă, ajungând de nerecunoscut. Ca şi alţi copii minune ai Hollywood-ului, Amanda Bynes se confruntă cu dependenţa de droguri şi alcool, care a lăsat urme adânci pe chipul vedetei.

Îngrijorat de situaţia vedetei este şi purtătorul de cuvânt al acesteia, Jonathan Jaxson care declara anul trecut: "Îmi e teamă să nu sfârşească precum Amy Winehouse, dacă nu va primi ajutorul de care are nevoie. Fumează mai mult de 30 de jointuri pe zi, fără să punem la socoteală şi cocaina. Oamenii spun că ea are o problemă mentală, dar eu cred că problema e doar de la droguri. Nu bea, dar consumă droguri zilnic".

În prezent, actriţa locuieşte cu părinţii ei care încearcă să o ajute să depăşească aceste probleme.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod