Hollywood: 5 vedete peste 60 de ani care încă fac sex

Există femei care demonstreză că vârsta este doar un număr şi nimic mai mult. Sunt frumoase şi extrem de sexy în ochii bărbaţilor, în ciuda faptului că sunt trecute de 60 de ani. Iată care sunt celebrităţile cu care trecerea anilor a fost blândă şi care jură cu mâna pe inimă că viaţa lor este la fel de activă ca la 20 de ani.
1 din 6

Jane Fonda


Are nu mai puţin de 73 de ani şi nu numai că nu-i arată, dar susţine că nici nu-i simte. Pe lângă faptul că este expertă în fitness, actriţa a început să dea sfaturi legate şi de viaţa sexuală. Vedeta, care susţine că forma fizică de invidiat o datorează în special vieţii sexuale active, susţine că îşi poate da seama dacă o persoană are o viaţă sexuală fericită doar dintr-o privire. Actriţa a lansat chiar şi o carte în care vorbeşte despre sex.

Actriţa are o relaţie cu producătorul Richard Perry, în vârstă de 69 de ani. Până în prezent, Jane Fonda a lansat 24 de materiale pentru fitness şi susţine că activitatea fizică este cheia menţinerii sănătăţii la orice vârstă.
 

Comentarii (2)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • cineva pe 4 Dec 2011, 05:12
    Morgan Fairchild

    -n-avea cum sa ne cucereasca cu serialul Dallas, deoarece a jucat DOAR intr-un singur serial... Informati-va inainte de-a posta...

    1
    1

  • Elena pe 3 Dec 2011, 10:24
    da, e adevarat,....

    ...insa "medicamnentul" / "terapia" o reprezinta sotul / partenerul de viata, care - daca n-a fost haimana si daca e sincer in iubire - , mai poate fi BARBAT pana la adanci batraneti ! Daca insa o femeie traieste - o viata - , langa un alcoolic, un drogat, un lenes / un comod, un gurmand sau - Doamne, fereste! langa un aisberg, deci cu un "avorton " de sot, atunci cum sa se mai mentina in forma si cu cine sa mai faca - cel putin SEX - , ca de DRAGOSTE astia nici nu cred ca au auzit ! 100% ( stiu din experienta noastra), aceste Doamne au avut / au langa ele un tip activ - sexos&senzual - si indragostit ( nu dependent) de amor, considerandu-l ca pe ceva la fel de util & placut cum sunt verbele "a manca", "a dormi", " a se distra" etc., adica tot ceea ce inseamna o viata implinita ! Mereu am recomandat fetelor sa se marite numai cu barbati workaholici& dansatori pasionali, carora le place nemaipomenit de mult sa trudeasca si deci trudesc si-n dormitor, stiind ca langa el este partenera lui, de care ii pasa si pe care trebuie s-o fericeasca, nefiind egoist si comod ! Doamne, ajuta !

    6
    1

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod